Connect with us

technokrata

Microsoft Magyarország: Vityi Péter továbblépett

Dotkom

Microsoft Magyarország: Vityi Péter továbblépett

A szoftveróriás ügyvezető igazgatója a Közép – Kelet-európai régió nagyvállalati értékesítési stratégiáért felelős igazgatójaként folytatja pályafutását.

A Microsoft bejelentette, hogy Vityi Pétert, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatóját a vállalat Közép-Kelet-európai régió nagyvállalati értékesítési stratégiáért felelős igazgatójává nevezték ki, budapesti székhellyel.

Így 2007. július 1-től Vityi Péter regionális igazgatóként folytatja karrierjét, a Microsoft nagyvállalati csoportjában, amely a vállalat legnagyobb ügyfeleivel, köztük rendszerintegrátorokkal, outsourcing cégekkel, üzleti tanácsadókkal és technológiai beszállítókkal való kapcsolattartásért felelős.

Vityi Péter 2001 februárja óta tölti be a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatói posztját, irányítása alatt a cég árbevétele megháromszorozódott. Kiemelkedően fontos szerepet játszott a Microsoft új üzletágainak, köztük az MBS (Microsoft Business Solutions – Üzleti Megoldások) és E&D (Entertainment & Devices – Szórakoztató Elektronika) üzletágak, sikeres hazai elindításában és irányítása alatt települt Magyarországra a Microsoft egyik Közép-Kelet európai– Globális Technológiai Támogató Központja. Mindemellett, a Microsoft Magyarország ez idő alatt kétszer is elnyerte a magyarországi Legjobb Munkahely díját (2003-ban és 2006-ban), míg Vityi Pétert 2004-ben az „Év Menedzserének” választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége.

Az új regionális feladatok mellett utódja kinevezéséig Vityi Péter továbbra is folytatja napi ügyvezető igazgatói teendőit a magyarországi leányvállalatnál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák