Connect with us

technokrata

Megújult a magyar spamszűrő

Dotkom

Megújult a magyar spamszűrő

MPP Desktop: új funkciók a hazai programban.

Az MPP Desktop 3.4-es kiadása a kéretlen levelek hat különböző módszer szerinti szűrése mellett grafikonokkal szemlélteti az utolsó 24 órában, egy hétben, illetve egy hónapban beérkezett levelek arányát. A kiválasztható grafikonok segítségével nyomon követhető a fekete és fehérlisták működése, valamint a beérkező „jó” levelek, spamek és vírusok száma.

Az MPP Desktop legfrissebb változata bármilyen Windows operációs rendszeren futtatható, ez alapkövetelmény, hiszen sok felhasználó gépén még ma is Windows 98/Me található. A termék a Windows 2000, XP és Vista tulajdonosok számára továbbra is a megszokott, megbízható védelmet jelenti a kéretlen levelek áradata ellen. Az MPP Desktop 3.4 több Outlook postafiókot is képes egyszerre kezelni, és a nagyméretű levelek letöltésére újratervezett programkódot is tartalmaz. Az MPP Desktop további újdonsága, hogy több felhasználó által is gond nélkül alkalmazható ugyanazon a számítógépen, így elég csak egyszer, egy felhasználó révén telepíteni.

Az MPP Desktop 6 szűrőmotorját a legfrissebb változatokra cserélték a fejlesztők, így a magyar fejlesztésű spamszűrő a képekben érkező spameket is kiemelkedő pontossággal ismeri fel. A négy kereskedelmi gyártó (Cloudmark, MailShell, NOD32 és Sophos) által szállított szűrőmotorokat további 2 nyílt forráskódú szűrő egészíti ki, így nyújtja az MPP Desktop a piac egyetlen, hatszoros védelmet nyújtó asztali levélszűrő szolgáltatását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle