Connect with us

technokrata

A Sun-tól érkezett a HP új vezetője

Dotkom

A Sun-tól érkezett a HP új vezetője

Hegedüs Gábor hosszú ideig a Sun Microsystems Kft.-nél töltött be vezetői pozíciókat, mielőtt a HP-hoz igazolt.

A Sun Microsystems Kft. bejelentette, hogy 2007. március 31-ével távozik a cégtől Hegedüs Gábor, a vállalat jelenlegi ügyvezető igazgatója. Távozását követően, megbízott ügyvezető igazgatóként a cégvezetői feladatokat az ügyvezető korábbi általános helyettese, Hernádi József látja el, aki egyben a Sun Microsystems Kft. regionális – Közép-Európa – megoldásszállító üzletágának vezetője. A hivatalos közlemény szerint a személyi változás semmilyen formában nem érinti a Sun Microsystems magyarországi piaci stratégiáját.

A HP 2007. március 29-én jelentette be, hogy Hegedüs Gábort nevezte ki magyarországi leányvállalata vezérigazgatójává, illetve a Technológiai Megoldások Divízió (TSG) vezetőjévé. Hegedüs Gábor 2007 május 8-tól tölti be új pozícióját, közvetlen felettese Jan Zadak, a HP alelnöke és Közép-Európáért felelős ügyvezető igazgatója lesz.

A 40 éves Hegedüs a HP-hoz való csatlakozását megelőzően tíz évet töltött a Sun Microsystems Kft.-nél, különböző vezetői pozíciókban pénzügyi és gazdasági területeken. 2004 óta a Sun Microsystems Kft. ügyvezetője volt.

„Gábor kiváló gazdasági szakember, aki hatalmas szaktudással és informatikai piacismerettel rendelkezik” – nyilatkozta Zadak. „Üzleti szakértelmének és pénzügyi hozzáértésének köszönhetően a HP Magyarország csapatának nagyszerű tagja lesz.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák