Connect with us

Hirdetés

technokrata

AVG – ingyenes antivírus mindenkinek

Dotkom

AVG – ingyenes antivírus mindenkinek

AVG Antivírus 7.5.

Az AVG Antivírus 7.5 ingyenes kiadásában (letöltés itt) is számos megtalálható azokból az új műszaki megoldásokból, amelyek a kereskedelmi termékekben jelentek meg. Az AVG Antivírus 7.5 ingyenes változata nem tartalmaz időkorlátot, vírus felismerési és eltávolítási képességében azonos a kereskedelmi változattal, szolgáltatásait tekintve jellemzően csak kényelmi, beállítási, automatizálási funkciókban kevesebb.

A vírusvédelmi szolgáltatást nyújtó ingyenes változat mellé letölthető a Grisoft legújabb kém és hirdetési, valamint rosszindulatú alkalmazások ellen védő termékének az AVG Anti-Spyware programnak az ingyenes változata is. Ezzel az otthoni felhasználók gyakorlatilag kereskedelmi szintű védelmi rendszert hozhatnak létre ingyenes eszközökkel.

Az ingyenes kiadás megjelenésével megszűnt az AVG Antivírus 7.1 támogatása. A 7.1-es változathoz 2007. január 15-ig jelentek meg frissítések. Ezt követően kell áttérniük az AVG Antivírus 7.1 ingyenes változatát használóknak a az új verzióra.

Az AVG 7.5 ingyenes változatok kizárólag otthoni környezetben, háztartásonként legfeljebb egy darab, üzleti célra nem használt számítógépen használható jogszerűen. A legújabb, 7.5.446a965-ös változat letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés