Connect with us

A HostLogic az SAP legnagyobb hazai forgalmazója

Dotkom

A HostLogic az SAP legnagyobb hazai forgalmazója

Huszonöt százalékkal nőtt a piacvezető.

Sikeres évet zárt 2006-ban a legnagyobb hazai SAP-forgalmazó. A HostLogic Kft. árbevétele 1,25 milliárd forint volt, amely 25 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának eredményét, s nyereségességében is hasonló mértékű növekedést teljesített.

Az elmúlt években (2003-2006) a legtöbb új SAP ügyfelet a HostLogic szerezte – mondta el Fárizs Péter, a HostLogic ügyvezetője. Ez annak is köszönhető, hogy a vállalat Magyarországon és a közép-kelet-európai térségben az egyetlen, amely az SAP rendszereit alkalmazás-szolgáltatás és hoszting-konstrukciók keretében is be tudja vezetni a kis- és középvállalatok számára. Körükben jelentős sikereket ért el a cég saját SAP-alapú fejlesztése (Smart Enterprise), amely mára a bevétel 60 százalékát produkálja. A vállalat tavaly lépett piacra az SAP HR és CRM rendszerének kkv-szektor számára optimalizált változatával is (Smart HR és Smart CRM), melyek már az indulás évében a bevétel 10 százalékát adták. Az idén ez az arány akár 20 százalékig is felmehet – jósolja a cégvezető.

A kkv-szektor vállalatai cégmérettől függetlenül mindinkább igénylik a korábban csak nagyvállalatok számára elérhető, kibővített üzleti lehetőségeket nyújtó megoldásokat – indokolja Fárizs Péter.

A világ egyik vezető ERP gyártója, az SAP új értékelési és támogatási rendszert vezetett be a közelmúltban. A korábbinál szigorúbb besorolási mód mögött jelentős, szegmentált támogatási rendszer áll. Magyarországon a HostLogic Kft.-nek sikerült elnyernie mindkét, a középvállalati és a kisvállalati termékkategóriákban a legmagasabb, Gold Channel Partneri címet. A cég a rangos elismerést az eddigi évek kiemelkedő értékesítési és szakértői tevékenységével érdemelte ki.

A cég üzletileg is igen sikeres évet zárt. Árbevételük 2006-ban elérte az 1,25 milliárd forintot, amely 25%-kal haladta meg az előző évi eredményt, s nyereségességében is hasonló mértékű növekedést teljesített.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő