Connect with us

technokrata

F-Secure vírusvédelem a mobiltelefonoknak

Dotkom

F-Secure vírusvédelem a mobiltelefonoknak

Az idei 3GSM világkonferencián, Barcelonában mutatta be a vállalat mobil vírusvédelmi szolgáltatásának legfrissebb verzióját.

A bejelentéssel egy időben a konferencián az F-Secure bejelentette legfrissebb, a legújabb Nokia S60 3rd Edition eszközökhöz tervezett mobilbiztonsági szolgáltatásának, az F-Secure Mobile Security 3.1 for S60 3rd Edition Feature Pack 1 csomagnak a megjelenését is. Az új verzió alkalmazásainak továbbfejlesztett rendszere sokkal rugalmasabban elégíti ki a vállalati és az egyéni ügyfelek igényeit. A bemutatott újításokon túl az F-Secure 2007 második negyedévére minden OMA DM (Open Mobile Alliance Device Management) platformot támogatni kíván.

Az F-Secure Mobile Security legújabb ajánlata tűzfalas védelmet biztosít a WLAN-hálózatba kötött eszközök számára, így átfogó adatbiztonsági védelemmel teszi lehetővé az elérhető hálózatok teljes kihasználását. Az F-Secure Mobile Security legfrissebb verziója ezenkívül új, előre definiált tűzfal-beállításokat is tartalmaz, hogy az egyéni felhasználók és a vállalatok is könnyedén beállíthassák telefonjukon a kívánt védelmi szintet.

Az új platform és kliens rendszer mellett az új megoldás a mobilszolgáltatók számára is nagyobb rugalmasságot biztosít, mivel távolról frissíthetik és szabhatják testre az adatbázisukban szereplő összes vírusvédelmi klienst. Így például megadhatják a kliens beállításait és árát, vagy meghatározhatják a szolgáltatás megjelenését és általános tulajdonságait. A korábbi verziókhoz hasonlóan a valós idejű, eszközre telepített védelem megóvja a mobilkészüléket mindenféle támadástól, a behatolási kísérletektől a rosszindulatú szoftverekig. A vállalati környezet újabb funkcióval gazdagodott, amelynek segítségéve nagyszámú kliens alkalmazás is gyorsabban telepíthető, annak érdekében, hogy a vállalat intelligens telefonokból álló flottája egységes védelemmel rendelkezzen.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus és az F-Secure Mobile Security számos intelligens telefont támogat, többek között a legújabb Symbian 9-alapú eszközöket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp