Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure vírusvédelem a mobiltelefonoknak

Dotkom

F-Secure vírusvédelem a mobiltelefonoknak

Az idei 3GSM világkonferencián, Barcelonában mutatta be a vállalat mobil vírusvédelmi szolgáltatásának legfrissebb verzióját.

A bejelentéssel egy időben a konferencián az F-Secure bejelentette legfrissebb, a legújabb Nokia S60 3rd Edition eszközökhöz tervezett mobilbiztonsági szolgáltatásának, az F-Secure Mobile Security 3.1 for S60 3rd Edition Feature Pack 1 csomagnak a megjelenését is. Az új verzió alkalmazásainak továbbfejlesztett rendszere sokkal rugalmasabban elégíti ki a vállalati és az egyéni ügyfelek igényeit. A bemutatott újításokon túl az F-Secure 2007 második negyedévére minden OMA DM (Open Mobile Alliance Device Management) platformot támogatni kíván.

Az F-Secure Mobile Security legújabb ajánlata tűzfalas védelmet biztosít a WLAN-hálózatba kötött eszközök számára, így átfogó adatbiztonsági védelemmel teszi lehetővé az elérhető hálózatok teljes kihasználását. Az F-Secure Mobile Security legfrissebb verziója ezenkívül új, előre definiált tűzfal-beállításokat is tartalmaz, hogy az egyéni felhasználók és a vállalatok is könnyedén beállíthassák telefonjukon a kívánt védelmi szintet.

Az új platform és kliens rendszer mellett az új megoldás a mobilszolgáltatók számára is nagyobb rugalmasságot biztosít, mivel távolról frissíthetik és szabhatják testre az adatbázisukban szereplő összes vírusvédelmi klienst. Így például megadhatják a kliens beállításait és árát, vagy meghatározhatják a szolgáltatás megjelenését és általános tulajdonságait. A korábbi verziókhoz hasonlóan a valós idejű, eszközre telepített védelem megóvja a mobilkészüléket mindenféle támadástól, a behatolási kísérletektől a rosszindulatú szoftverekig. A vállalati környezet újabb funkcióval gazdagodott, amelynek segítségéve nagyszámú kliens alkalmazás is gyorsabban telepíthető, annak érdekében, hogy a vállalat intelligens telefonokból álló flottája egységes védelemmel rendelkezzen.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus és az F-Secure Mobile Security számos intelligens telefont támogat, többek között a legújabb Symbian 9-alapú eszközöket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés