Connect with us

technokrata

Védelmet a Skype-nak!

Dotkom

Védelmet a Skype-nak!

A Symantec gondoskodik a VoIP kliensek megóvásáról.

Megjelent a legújabb, 3.0.0.216-os Skype (letöltés itt) Windows környezetre készített változata, mely tulajdonképpen csak apróbb hibajavításokat hozott az előző kiadáshoz képest. Debütálása azonban egybe esett annak a közleménynek a megjelenésével, melyet a Symantec adott ki. Eszerint az Ebay tulajdonában levő VoIP kliens fejlesztői és a sárga-fekete vállalat partneri kapcsolatot létesítettek, hogy a SOHO (kis irodák és otthoni felhasználók) szegmens számára biztonságosabbá tegyék a kapcsolattartás ezen közegét.

Két dologra terjed ki a megállapodás: egyrészt a Skype üzleti felhasználók speciális promócióban vehetnek részt, melyben a Norton Internet Security-t és más, Symantec Norton termékeket ismerhetik meg jobban. A sárga-fekete vállalat termékei a Skype online áruházában is megvehetővé válnak, ráadásul a Skype-tulajdonosok számára (a kiskereskedői árképzéshez képest) diszkont áron. Másrészt a NIS és a NAV 2007 immár Skype minősítettek, azaz a két szoftver eleget tesz a VoIP kliens mögött álló cég kemény biztonsági standardokra, minőségre és használhatóságra vonatkozó feltételrendszerének.

Természetesen a csevegőkliens felhasználóinak nem kell feltétlenül Symantec terméket alkalmazniuk, ez csak egy lehetőség, amivel élni lehet. Nemrég egyébként hasonló kezdeményezésről számoltunk be, erről bővebb részletek itt olvashatók.

A fentiektől függetlenül érdemes letölteni a hibajavításokon átesett, legújabb Skype változatot.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp