Connect with us

Hirdetés

technokrata

Védelmet a Skype-nak!

Dotkom

Védelmet a Skype-nak!

A Symantec gondoskodik a VoIP kliensek megóvásáról.

Megjelent a legújabb, 3.0.0.216-os Skype (letöltés itt) Windows környezetre készített változata, mely tulajdonképpen csak apróbb hibajavításokat hozott az előző kiadáshoz képest. Debütálása azonban egybe esett annak a közleménynek a megjelenésével, melyet a Symantec adott ki. Eszerint az Ebay tulajdonában levő VoIP kliens fejlesztői és a sárga-fekete vállalat partneri kapcsolatot létesítettek, hogy a SOHO (kis irodák és otthoni felhasználók) szegmens számára biztonságosabbá tegyék a kapcsolattartás ezen közegét.

Két dologra terjed ki a megállapodás: egyrészt a Skype üzleti felhasználók speciális promócióban vehetnek részt, melyben a Norton Internet Security-t és más, Symantec Norton termékeket ismerhetik meg jobban. A sárga-fekete vállalat termékei a Skype online áruházában is megvehetővé válnak, ráadásul a Skype-tulajdonosok számára (a kiskereskedői árképzéshez képest) diszkont áron. Másrészt a NIS és a NAV 2007 immár Skype minősítettek, azaz a két szoftver eleget tesz a VoIP kliens mögött álló cég kemény biztonsági standardokra, minőségre és használhatóságra vonatkozó feltételrendszerének.

Természetesen a csevegőkliens felhasználóinak nem kell feltétlenül Symantec terméket alkalmazniuk, ez csak egy lehetőség, amivel élni lehet. Nemrég egyébként hasonló kezdeményezésről számoltunk be, erről bővebb részletek itt olvashatók.

A fentiektől függetlenül érdemes letölteni a hibajavításokon átesett, legújabb Skype változatot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés