Connect with us

Hirdetés

technokrata

NOD32 2.7 magyarul

Dotkom

NOD32 2.7 magyarul

A 2.7-es NOD32 antivírus rendszer magyar verziója teljes körben támogatja a Microsoft 32 és 64 bites operációs rendszereit, a Vista mindkét változatát is beleértve.

A rootkitek – a számítógépbe való bejutást lehetővé tévő, önmagukat elrejtő kórokozók – elleni védekezés komoly próba elé állítja az antivírus rendszerek gyártóit. Az Eset egy évvel ezelőtt integrált vírusirtójába olyan védelmet, ami megakadályozza e kórokozók települését. A NOD32 2.7-es változatában (letöltés itt) ez a védelem tovább fejlődött, így az antivírus rendszer már nem csak a rootkitek településének megakadályozására képes, de arra is, hogy heurisztikus technológiája segítségével felismerje és blokkolja a számítógépre korábban feltelepült, aktív rootkiteket.

A NOD32 magyar nyelvű, 2.7-es változata (letöltés itt) ezen kívül teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Windows Vista operációs rendszerével, így egyike azon kevés biztonsági megoldásoknak, amik teljes körben támogatják a Microsoft új operációs rendszereit – beleértve a Vista, az XP és a Windows Server 2003 64 bites verzióit. Az új verziónak köszönhetően az egyéni és a vállalati felhasználók védelmet kapnak a vírusok, férgek és trójaiak, a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, az adathalász fenyegetések és a rootkitek ellen. Emellett kiterjesztetté vált a kórokozók kategorizációja: a szoftver tartalmazza a potenciálisan kéretlen alkalmazásokat (például a nem kártékony reklámprogramokat) és a potenciálisan veszélyes programok (például billentyűzet-figyelők, távoli adminisztrátor programok) elnevezését. A kategóriák ki- és bekapcsolhatók.

A felhasználók számítógépeire installált, magyar nyelvű NOD32 antivírus rendszerek a következő hetekben automatikusan frissíteni fogják önmagukat a 2.7-es verzióra. Azok, akik ezt nem szeretnék megvárni, a szoftver manuálisan installálható telepítőcsomagját már most letölthetik a www.nod32.hu oldalról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés