Connect with us

technokrata

NOD32 2.7 magyarul

Dotkom

NOD32 2.7 magyarul

A 2.7-es NOD32 antivírus rendszer magyar verziója teljes körben támogatja a Microsoft 32 és 64 bites operációs rendszereit, a Vista mindkét változatát is beleértve.

A rootkitek – a számítógépbe való bejutást lehetővé tévő, önmagukat elrejtő kórokozók – elleni védekezés komoly próba elé állítja az antivírus rendszerek gyártóit. Az Eset egy évvel ezelőtt integrált vírusirtójába olyan védelmet, ami megakadályozza e kórokozók települését. A NOD32 2.7-es változatában (letöltés itt) ez a védelem tovább fejlődött, így az antivírus rendszer már nem csak a rootkitek településének megakadályozására képes, de arra is, hogy heurisztikus technológiája segítségével felismerje és blokkolja a számítógépre korábban feltelepült, aktív rootkiteket.

A NOD32 magyar nyelvű, 2.7-es változata (letöltés itt) ezen kívül teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Windows Vista operációs rendszerével, így egyike azon kevés biztonsági megoldásoknak, amik teljes körben támogatják a Microsoft új operációs rendszereit – beleértve a Vista, az XP és a Windows Server 2003 64 bites verzióit. Az új verziónak köszönhetően az egyéni és a vállalati felhasználók védelmet kapnak a vírusok, férgek és trójaiak, a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, az adathalász fenyegetések és a rootkitek ellen. Emellett kiterjesztetté vált a kórokozók kategorizációja: a szoftver tartalmazza a potenciálisan kéretlen alkalmazásokat (például a nem kártékony reklámprogramokat) és a potenciálisan veszélyes programok (például billentyűzet-figyelők, távoli adminisztrátor programok) elnevezését. A kategóriák ki- és bekapcsolhatók.

A felhasználók számítógépeire installált, magyar nyelvű NOD32 antivírus rendszerek a következő hetekben automatikusan frissíteni fogják önmagukat a 2.7-es verzióra. Azok, akik ezt nem szeretnék megvárni, a szoftver manuálisan installálható telepítőcsomagját már most letölthetik a www.nod32.hu oldalról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp