Connect with us

technokrata

Vírus- és kémprogram védelem egyben

Dotkom

Vírus- és kémprogram védelem egyben

A keresés nem fogja le a rendszert – Webroot SME Security.

A minap bejelentett Webroot SME Security ötvözi a Spy Sweeper Enterprise hatásfokát a Sophos Antivirus víruskeresési hatékonyságával és a webalapú, könnyen kezelhető központi menedzsment szolgáltatással. A szoftver egy felismerés eredménye: a jelenleg a piacon hozzáférhető kombinált védelmi szoftverek mellett szükség van egy olyanra, amely az antivírus és az antispyware ágazat szereplőit házasítja össze egyetlen integrált megoldássá. Bár neve arra utal, hogy elsősorban a kis- és középvállalatok céljaira fejlesztették ki (small and medium sized enterprises, SME), gyakorlatilag bármekkora vállalat vagy intézmény számára alternatívát jelent több szoftver egyidejű alkalmazása helyett.

A Webroot SME Security a munkaállomásokra települő, végponti védelem. Legfontosabb jellemzői a következők:

Könnyen kezelhető – az antivírus összetevő alapértelmezettként engedélyezve van, működése a Webroot SME Security menedzsment konzolján egyszerűen követhető. Újabb felhasználók hozzáadása nem jelent problémát a központi menedzsment kezelőfelülete segítségével.

A frissítések naponta többször érkeznek – amellett, hogy valós idejű kémprogram- és vírusvédelmet biztosít, a Webroot SME Security mindkét adatbázisát napi több alkalommal, automatikusan frissítik.

Kompatibilitási problémák nélkül működik – a program bevezetését átfogó tesztelés előzte meg, hogy ne fordulhassanak elő hibák a más biztonsági szoftverekkel való egyidejű üzemeltetés során.

A keresés nem fogja le a rendszert – mind a kémprogram-, mind a víruskeresés a sebesség és hatékonyság szempontjából optimalizált. A rendszergazdák a munkaállomások ’’üresjárati’’ idejére ütemezhetik a kereséseket, a kártevőirtás egyetlen folyamatként, nem pedig külön processzként történik.

Automatikus és rugalmas jelentéstétel – a hálózatra vonatkozó jelentések testre szabhatók és automatikusan érkeznek a rendszergazdák gépeire, akik így gyorsan juthatnak átfogó tájékoztatáshoz a rendszer állapotáról.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle