Connect with us

Redback az Ericsson teljes tulajdonában

Dotkom

Redback az Ericsson teljes tulajdonában

Az Ericsson véglegesíti a Redback Networks felvásárlását

Az Ericsson bejelentette teljes közvetett tulajdonában lévő leányvállalata, a Maxwell Acquisition Corporation által végrehajtott, a Redback Networks Inc. vállalatra vonatkozó felvásárlás lezárását. A fúzió eredményeképpen a Redback az Ericsson teljes tulajdonában lévő leányvállalatává válik.

Az összeolvadás az Ericsson által tett pályázati ajánlat sikeres lezárását követi. A pályázati ajánlat a Redback összes részvényének egyenként 25 dolláros áron történő megvásárlására vonatkozott. A fúzió érvénybe lépésekor az Ericsson a Redback kibocsátott és forgalomban lévő részvényeinek több mint 90%-ával rendelkezett.

A fúzió eredményeképpen a pályázatban meg nem hirdetett összes Redback-részvény egyenként 25 dollár értékű készpénz kifizetésére vonatkozó joggá alakult át. Ezen felül a Redback-részvények megvásárlására vonatkozó garanciák a részvényenkénti 25 dolláros árat tartalmazó fúziós megállapodás alapján azok valódi nettó értékének megfelelő, készpénzes kifizetésre vonatkozó joggá alakultak. A fúzió kifizetési ügynökeként eljáró American Stock Transfer & Trust Company elküldi a tenderben részt nem vevő részvényeseknek és garanciatulajdonosoknak a fúzió után jogaik érvényesítéséhez szükséges dokumentumokat. A fúzió befejezése mellett az Ericsson a pályázatra bocsátott részvények után garantált leszállítási eljárások útján, az adott részvények leszállítását követően haladéktalanul teljesíti a kifizetést.
A fúzió eredményeképpen a Redback részvényeit törlik a NASDAQ elektronikus tőzsde jegyzékéből és kereskedelmük a mai üzletzárással befejeződikSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat

Dotkom