Connect with us

Önvédő hálózat a spamek, kémprogramok ellen

Dotkom

Önvédő hálózat a spamek, kémprogramok ellen

A Cisco önvédő hálózatát az üzenetkezelés és a webes biztonsági szolgáltatások területére is kiterjeszti.

A cégek és más szervezetek számára egyaránt elsődleges fontosságú az e-mailek, üzenetek és egyéb tartalmak biztonsága. Az internetes alkalmazások között vezető helyet foglal el az e-mail és az üzenetküldés. Ezért a Cisco Systems megállapodást kötött a kaliforniai San Bruno-ban működő és eddig magántulajdonban lévő IronPort Systems cég felvásárlásáról, amely az üzenetkezelési biztonsági alkalmazások, azon belül is a vállalati szintű spamszűrő és kémprogramok elleni megoldások fejlesztője. Az IronPort biztonsági termékein és technológiáján alapuló üzenetkezelési termékek kiegészítik a Cisco biztonsági és felügyeleti megoldásait.

„Azzal, hogy a hálózatot rugalmas platformként használjuk az IronPort technológiáinak integrálásához, a Cisco lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek igényeinek bővülésével új biztonsági alkalmazásokat fejlesszen ki.” – nyilatkozta Richard Palmer, a Cisco biztonságtechnológiai csoportjának alelnöke.

A megállapodás keretében a Cisco megközelítőleg 830 millió USD-t fizet készpénzben és részvények formájában. A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének harmadik negyedévében kerül sor. Az IronPortot egyébként 2000-ben alapították, és 408 alkalmazottat foglalkoztat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom