Connect with us

Közel négymilliárdos forgalom az Atigrisnél

Dotkom

Közel négymilliárdos forgalom az Atigrisnél

A vállalat továbbra is csak szoftver oldalon dolgozik.

Az Atigris Zrt. idei forgalma hat százalékkal, 3,9 milliárd forintra nőtt. Bár a növekedés az egész vállalatra jellemző volt, elsősorban az infrastrukturális projektek, a rendszerintegráció, a beszerzési rendszerek, az IT biztonság, illetve az egyedi szoftverfejlesztés területén érkezett több megrendelés. Papp Tibor az Atigris vezetője elmondta: „Cégünk továbbra is csak szoftver oldalon dolgozik, hardverértékesítéssel nem foglalkozunk.”

Bár a cég forgalma évről-évre növekszik, az idén jelentős bővülést várnak a Windows Vista, a Microsoft Office 2007, az Exchange Server 2007 megjelenésétől. A tapasztalatok szerint az Antigen vírusirtó termékcsalád iránt is nagy az érdeklődés. 2007 várhatóan elsősorban infrastrukturális projektekről, infrastruktúra optimalizációról, az IT biztonságról és egyedi szoftverfejlesztésről szól majd az Atigris számára.

Az Atigris tevékenységét a világ legnagyobb szoftvercége is visszaigazolta. A Microsoft technológiához kapcsolódó szolgáltatások és kereskedelem területén jelentős sikereket elért cég tavaly hatodik alkalommal kapta meg a „Licenc értékesítésben legkiemelkedőbb partner” kitüntetést a Microsofttól. Ugyancsak elnyerte „A legkiemelkedőbb nagyvállalati infrastruktúra partner” díjat is. Az Atigris jelenleg a Microsoft egyetlen „Licensing Solutions Competency” címmel rendelkező Gold Partnere.

Mint ismeretes, az Atigris Zrt. saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság, a dokumentumkezelés, az elektronikus oktatás területén. Olyan jelentős ügyfeleket szolgál ki, mint az OTP Bank Rt., a MOL Rt., a Miniszterelnöki Hivatal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom