Connect with us

Hirdetés

technokrata

AVG – ingyenes antivírus mindenkinek

Dotkom

AVG – ingyenes antivírus mindenkinek

AVG Antivírus 7.5.

Az AVG Antivírus 7.5 ingyenes kiadásában (letöltés itt) is számos megtalálható azokból az új műszaki megoldásokból, amelyek a kereskedelmi termékekben jelentek meg. Az AVG Antivírus 7.5 ingyenes változata nem tartalmaz időkorlátot, vírus felismerési és eltávolítási képességében azonos a kereskedelmi változattal, szolgáltatásait tekintve jellemzően csak kényelmi, beállítási, automatizálási funkciókban kevesebb.

A vírusvédelmi szolgáltatást nyújtó ingyenes változat mellé letölthető a Grisoft legújabb kém és hirdetési, valamint rosszindulatú alkalmazások ellen védő termékének az AVG Anti-Spyware programnak az ingyenes változata is. Ezzel az otthoni felhasználók gyakorlatilag kereskedelmi szintű védelmi rendszert hozhatnak létre ingyenes eszközökkel.

Az ingyenes kiadás megjelenésével megszűnik az AVG Antivírus 7.1 támogatása. A 7.1-es változathoz még 2007. január 15-ig jelennek meg frissítések. Eddig az időpontig, illetve ezt követően kell áttérniük az AVG Antivírus 7.1 ingyenes változatát használóknak a az új verzióra.

Az AVG 7.5 ingyenes változatok kizárólag otthoni környezetben, háztartásonként legfeljebb egy darab, üzleti célra nem használt számítógépen használható jogszerűen. A legújabb, 7.5.432a904-es változat letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés