Connect with us

Multi-GPU technológiába fektet az Intel

Dotkom

Multi-GPU technológiába fektet az Intel

Az izraeli Lucid Information Technology 12 millió dollárt kapott.

Az EE Times értesülése szerint az izraeli Lucid Information Technology Ltd. 12 millió dollárt kapott kutatásra és fejlesztésre különböző befektetőktől, mint például az Intel, a Giza Venture Capital vagy a Genesis. Az aprócska vállalatnál jelenleg 27 alkalmazott dolgozik.

Annak ellenére, hogy a cég meglehetősen kis méretű, a videókártya-piacot jelentősen megmozgatható fejlesztésen dolgozik. A grafikai gyorsító és adatforgalom szervező chip lehetővé teszi a grafikus kártyákat gyártó vállalatok számára, hogy könnyen skálázható, több processzort tartalmazó kártyákat fejlesszenek.

A grafikai gyorsító és adatforgalom szervező chip révén négy GPU csatlakoztatható a CPU-hoz egy hardverben, míg egy eszközvezérlő segítségével az aktuális munkafolyamatok az éppen rendelkezésre álló GPU-hoz kerülnek. Az operációs rendszer a többszörös grafikai elemeket viszont egyetlen grafikus eszközként fogja látni, ha a megfelelő meghajtó program kerül telepítésre.

A tőkésített vállalat reményei szerint 2007 végére már elkészülnek a próbaminták, mellyel a személyi számítógépes játékipart kívánja megcélozni.

Mint ismeretes, az Intel Capital (az Intel stratégiai befektetésekkel foglalkozó részlege) 1991 óta több mint 4 milliárd dollárt fektetett be több mint 30 ország körülbelül 1000 vállalatába. Megalapítása óta mintegy 160 portfolió vállalatot vásároltak fel más vállalatok és további 150 vállalat jelent meg a világ tőzsdéin. Az Intel Capital mintegy 25 országban foglalkoztat befektetési szakembereket. 2005-ben az Intel Capital közel 265 dollárt fektetett körülbelül 140 különféle üzletbe, melyek 60%-a az Egyesült Államokon kívüli volt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom