Connect with us

Hirdetés

technokrata

Éles digitális képek akár 1 luxos fényviszonyok mellett is

Dotkom

Éles digitális képek akár 1 luxos fényviszonyok mellett is

Vandálbiztos hálózati kamera.

Az Axis Communications bemutatott egy nagy teljesítményű, fix dóm kivitelű hálózati kamerát, melyet kifejezetten olyan beltéri helyszínekre fejlesztettek ki, melyek potenciálisan vandalizmusnak vannak kitéve. Az AXIS 216FD-V hálózati kamera kompakt, diszkrét, vandálbiztos és tökéletes olyan területek videó felügyeletére, mint iskolák, áruházak, bankok és börtönök.

Az AXIS 216FD-V, a fém szerkezetével és tartós, átlátszó borításával a 2006. áprilisában bemutatott AXIS 216FD hálózati kamera kiegészítője. Mindkét eszköz progresszív scan letapogatási technológiát alkalmaz, hogy éles, digitális képeket továbbítson a mozgó tárgyakról még gyenge (akár 1 luxos) fényviszonyok mellett is. A hálózati kamerák másodpercenként akár 30 képkockát is készítenek VGA felbontásban, szimultán mozgó JPEG és MPEG-4 videostream-eket használnak, hogy optimalizálni lehessen a képminőséget és sávszélesség-hatékonyságot az IP hálózaton keresztül.

Az AXIS 216FD-V kamerában beépített mikrofon van, de lehet hozzá külső mikrofont és kihangosítót is csatlakoztatni, ami lehetővé teszi a kétirányú audiokommunikációt. Ezáltal a kamera alkalmassá válik videó megfigyelésre és távfelügyeletre, ami felveti annak az extra képességnek a szükségességét, hogy a felhasználó belehallgathasson egy adott helyszínbe és utasításokat, parancsokat vagy kéréseket adjon a látogatóknak vagy a behatolóknak. A kamera eseménykezelési képességekkel is rendelkezik, mint mozgás- és hang érzékelés, valamint pre- és post alarm kép puffer. Az Etherneten keresztüli áramellátás lehetővé teszi, hogy a kamera a tápfeszültséget a hálózaton keresztül kapja, ezáltal csökkentse a kábel szükségletet.

Az AXIS 216FD-V támogatja az IPv6-ot, a sztenderd IPv4-es protokollon felül egyfajta biztosítékként az IPv4-es címek csökkenő száma ellen. Ezen felül fejlett hálózatbiztonságot és kezelési képességeket nyújt, mint HTTPS titkosítás, IEEE802.1x port-alapú azonosítás, valamint Quality of Service (QoS) támogatás, ami lehetővé teszi a hálózati sávszélesség lefoglalását és a kritikus megfigyelési feladatok prioritálását a QoS-sel rendelkező hálózatokban.

Az AXIS 216FD-V támogatja a piac legtöbb applikációs szoftverét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés