Connect with us

technokrata

Átalakul a felhasználói élmény

Dotkom

Átalakul a felhasználói élmény

A digitális tartalomszolgáltatás lehetővé teszi a tartalmasabb kommunikációt.

A Cisco Systems bejelentette, hogy megállapodást kötött a digitális tartalomszolgáltató szoftverek és digitális médiafelületi rendszerek szállítójaként számon tartott kaliforniai Tivella, Inc. felvásárlásáról.

Az új technológiának számító digitális tartalomszolgáltatás a várakozások szerint jelentősen átalakítja a felhasználói élményt, és tartalomban gazdagabb kommunikációt tesz lehetővé. Napjainkban a vállalatoknak számos kihívással kell szembenézniük: a bevételek növelése mellett a márka arculatának és az ügyfelek hűségének kialakítása és fenntartása is feladatuk, és eközben a reklám és a marketing eszközeivel hatékonyan el kell érniük a célközönséget. A digitális tartalomszolgáltatási megoldásokat bevezető és digitális médiafelületeket alkalmazó cégek egyértelműen kimutatták, hogy a márka ismertsége és az értékesítés egyértelműen növekszik, ha célzott módon érdekes és releváns információt juttatnak el a közönséghez, mindenekelőtt eladáshelyi megjelenések formájában.

A tervek szerint a Cisco így élő videoadást, fizetős videoszolgáltatást és más multimédiás tartalmakat – például célzott kommunikációs-, reklám- és oktatóanyagokat – tud IP-technológiával eljuttatni az asztali számítógépekre és digitális médiafelületekre. Ugyanis a digitális tartalomszolgáltatás és a digitális médiafelületek, kijelzők kiválóan alkalmasak arra, hogy streaming és élő (live) átvitelt biztosító video-platformokba integrálják.

A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének második negyedévében kerül sor. Az ügylet lezárása után a Tivella csapata és termékportfoliója a De Beer vezetése alatt álló Cisco Emerging Markets Technology csoportjába olvad be.

Mint ismeretes, Marthin De Beer a Cisco új technológiákért felelős alelnöke.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák