Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átalakul a felhasználói élmény

Dotkom

Átalakul a felhasználói élmény

A digitális tartalomszolgáltatás lehetővé teszi a tartalmasabb kommunikációt.

A Cisco Systems bejelentette, hogy megállapodást kötött a digitális tartalomszolgáltató szoftverek és digitális médiafelületi rendszerek szállítójaként számon tartott kaliforniai Tivella, Inc. felvásárlásáról.

Az új technológiának számító digitális tartalomszolgáltatás a várakozások szerint jelentősen átalakítja a felhasználói élményt, és tartalomban gazdagabb kommunikációt tesz lehetővé. Napjainkban a vállalatoknak számos kihívással kell szembenézniük: a bevételek növelése mellett a márka arculatának és az ügyfelek hűségének kialakítása és fenntartása is feladatuk, és eközben a reklám és a marketing eszközeivel hatékonyan el kell érniük a célközönséget. A digitális tartalomszolgáltatási megoldásokat bevezető és digitális médiafelületeket alkalmazó cégek egyértelműen kimutatták, hogy a márka ismertsége és az értékesítés egyértelműen növekszik, ha célzott módon érdekes és releváns információt juttatnak el a közönséghez, mindenekelőtt eladáshelyi megjelenések formájában.

A tervek szerint a Cisco így élő videoadást, fizetős videoszolgáltatást és más multimédiás tartalmakat – például célzott kommunikációs-, reklám- és oktatóanyagokat – tud IP-technológiával eljuttatni az asztali számítógépekre és digitális médiafelületekre. Ugyanis a digitális tartalomszolgáltatás és a digitális médiafelületek, kijelzők kiválóan alkalmasak arra, hogy streaming és élő (live) átvitelt biztosító video-platformokba integrálják.

A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének második negyedévében kerül sor. Az ügylet lezárása után a Tivella csapata és termékportfoliója a De Beer vezetése alatt álló Cisco Emerging Markets Technology csoportjába olvad be.

Mint ismeretes, Marthin De Beer a Cisco új technológiákért felelős alelnöke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés