Connect with us

technokrata

Hardveres védelem a spam ellen

Dotkom

Hardveres védelem a spam ellen

Virtualizált és kézzelfogható védelmi megoldások.

Az F-Secure Messaging Security Gateway 4-es verziója kezeli a várakozó leveleket és támogatja az összetettebb e-mail infrastruktúrákat is. Bár a Messaging Security Gateway három különböző hardverkonfigurációban kapható, a készülék már a VMware virtualizációs platformon is elérhető. Mind a négy verzió, beleértve a virtuális megoldást is, ugyanazokat a levélszemét, vírus és adathalászat elleni szolgáltatásokat biztosítja. Emellett – egy választható modullal kiegészítve – a gyorsan terjedő e-mailen érkező vírusok ellen is azonnali védelmet kínál.

Az új, választható Zero-Hour Antivirus Module (azonnali védelmet nyújtó modul) fontos kiegészítője a Gateway-nek és a gyorsan terjedő vírusokkal szemben védi meg a vállalkozások eszközeit. Ez a modul az új vírusfertőzések kritikus első óráiban, még a vírusvédelmi aláírások hagyományos frissítése előtt képez hatékony védelmi vonalat.

„Számos szervezet számára jelentenek túlzott terhet a kéretlen levelek és az e-mailekből származó vírusok. A mennyiség növekedésével egyre fontosabbá válik a kéretlen levelek és a vírusok elleni védelem fokozása, valamint az e-mail szűrési kapacitásának növelése” – nyilatkozta Ari Alakiuttu, termékmarketingért felelős alelnök.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle