Connect with us

technokrata

A Check Point felvásárolta az NFR Security-t

Dotkom

A Check Point felvásárolta az NFR Security-t

A tranzakció teljes összege mintegy 20 millió dollár.

A Check Point Software Technologies Ltd. bejelentette az NFR Security felvásárlására vonatkozó megegyezés aláírását. Az NFR felvásárlása eredményeként a Check Point SmartDefense és az NFR Hybrid Detection Engine (HDE) kombinációja jön létre: a Check Point integrálni fogja az NFR behatolás észlelési és védelmi (IDS/IPS) technológiáit a vállalat tűzfal, VPN és biztonsági menedzsment megoldásokat magába foglaló hálózat-biztonsági portfoliójába.

Az NFR felvásárlása fontos lépés a Check Point stratégiájában. A tranzakció teljes összege mintegy 20 millió USD-t tesz ki, ami magába foglalja a kapcsolódó költségeket is. Az 1996-ban, Rockville-ben alapított NFR-nek 22 alkalmazottja van. A felvásárlás megkapta az Egyesült Államokban az összes szükséges engedélyt és várhatóan az év vége előtt lezárul.

Mint ismeretes, az év első kilenc havában szekvenciális növekedés volt tapasztalható a Check Point fő pénzügyi mutatóiban. Gil Shwed, a Check Point Software elnök-vezérigazgatója szerint az eredmények az egységes biztonsági architektúra fejlesztése érdekében tett folyamatos erőfeszítéseik létjogosultságának bizonyítéka.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek