Connect with us

technokrata

GMK-ból multinacionális vállalat

Dotkom

GMK-ból multinacionális vállalat

Vannak zajos sikertörténetek, és vannak olyan vállalatok, akik szinte észrevétlenül, de kitartóan utasítják maguk mögé versenytársaikat. A Megatrend idén ünnepli húsz éves fennállását.

Vannak zajos sikertörténetek (Rakéta indítása garázsból), és vannak olyanok, akik szinte észrevétlenül, de kitartóan utasítják maguk mögé versenytársaikat. Miközben mindannyian jól ismerjük például az SAP és az Oracle márkaneveket, kevesen tudjuk, hogy velük egy súlycsoportban egy magyar vállalat is említhető. Igaz egyelőre csak itthon, de ez nem feltétlen lesz mindig így.

Idén ünnepli 20 éves fennállását az egykor GMK-ként indult Megatrend, a hazai vállalatirányítási piac harmadik legnagyobb szereplője; a vállalat, amely fent említett globális versenytársait is megelőzve dobott piacra grafikus kezelőfelületű, a szó mai értelmében vett modern integrált vállalatirányítási rendszert. Mindezt még a rendszerváltás előtt.

A Gazdasági Munkaközösségből azóta egy több országban is jelenlévő, multinacionális babérokra törő, másfél milliárd forint árbevételű szoftverfejlesztő vált, amely felkészült, hogy nem csak itthon, de a külföldi piacokon is erős versenytársa legyen a piacvezető ERP gyártóknak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek