Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megvan az első JD Edwards outsourcing szolgáltató Magyarországon

Dotkom

Megvan az első JD Edwards outsourcing szolgáltató Magyarországon

A RIS Kft. a JD Edwards vállalatirányítási rendszerek bevezetését, üzemeltetését és támogatását outsourcing formában nyújtja.

A teljes körű outsourcing előnye, hogy nincs egyszeri jelentős beruházási költség és a szükséges ráfordítások jól tervezhetők, mivel a futamidő alatt egyenletesen oszlanak meg. Az üzemeltetés kiszervezésének előnye abban rejlik, hogy minden területen a mindenkor szükséges szakértelmet biztosítja a szolgáltató, így a megbízónál nem kell kiépíteni és fenntartani az emberi erőforrásokat.

A JD Edwards vállalatirányítási rendszer az Oracle üzleti alkalmazás portfoliójának középvállalati terméke. A megoldás számos iparági funkciót tartalmaz, így elterjedt többek között az építőipari, a gyártó- és összeszerelő valamint a kereskedelmi cégek körében. Magyarországon az Oracle e terméket is partnerein keresztül értékesíti. A RIS piacra lépésével tovább szélesedett a kínálat, mivel a cég hazánkban elsőként JD Edwards outsourcingra szakosodott.

A RIS Kft. munkatársai tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a JDE üzemeltetés területén, amelyet alapvetően a MAL Zrt. hét telephelyen 200 felhasználóval működő JD Edwards vállalatirányítási rendszerének – pénzügy, logisztika, termelésirányítás modulok – támogatása során sajátítottak el. Tevékenységi körükbe tartozik a megvalósíthatósági tanulmány készítése, a rendszer implementálása, bevezetése, testre szabása, egyedi fejlesztési igények megoldása, rendszerüzemeltetés akár az ügyfél akár a RIS Kft. infrastruktúráján. Ezenkívül felkészültek a JDE tranzakciós- és Siebel Business Analytics üzleti intelligencia rendszer összekapcsolására a vezetői információs igények gyors és látványos kiszolgálása érdekében.

Mindemellett lehetőség van „alkalmazói közösségek” létrehozására is, amikor iparágon belüli azonos, vagy hasonló profilú vállalkozások együttesen veszik igénybe a szolgáltatást. Ebben az esetben a költségek alacsonyabbak, mintha mindenki külön-külön alakítaná ki a saját megoldását. Az adatokhoz való illetéktelen hozzáférést, a fejlett jogosultsági szint beállítási lehetőség kizárja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés