Connect with us

technokrata

Megvan az első JD Edwards outsourcing szolgáltató Magyarországon

Dotkom

Megvan az első JD Edwards outsourcing szolgáltató Magyarországon

A RIS Kft. a JD Edwards vállalatirányítási rendszerek bevezetését, üzemeltetését és támogatását outsourcing formában nyújtja.

A teljes körű outsourcing előnye, hogy nincs egyszeri jelentős beruházási költség és a szükséges ráfordítások jól tervezhetők, mivel a futamidő alatt egyenletesen oszlanak meg. Az üzemeltetés kiszervezésének előnye abban rejlik, hogy minden területen a mindenkor szükséges szakértelmet biztosítja a szolgáltató, így a megbízónál nem kell kiépíteni és fenntartani az emberi erőforrásokat.

A JD Edwards vállalatirányítási rendszer az Oracle üzleti alkalmazás portfoliójának középvállalati terméke. A megoldás számos iparági funkciót tartalmaz, így elterjedt többek között az építőipari, a gyártó- és összeszerelő valamint a kereskedelmi cégek körében. Magyarországon az Oracle e terméket is partnerein keresztül értékesíti. A RIS piacra lépésével tovább szélesedett a kínálat, mivel a cég hazánkban elsőként JD Edwards outsourcingra szakosodott.

A RIS Kft. munkatársai tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a JDE üzemeltetés területén, amelyet alapvetően a MAL Zrt. hét telephelyen 200 felhasználóval működő JD Edwards vállalatirányítási rendszerének – pénzügy, logisztika, termelésirányítás modulok – támogatása során sajátítottak el. Tevékenységi körükbe tartozik a megvalósíthatósági tanulmány készítése, a rendszer implementálása, bevezetése, testre szabása, egyedi fejlesztési igények megoldása, rendszerüzemeltetés akár az ügyfél akár a RIS Kft. infrastruktúráján. Ezenkívül felkészültek a JDE tranzakciós- és Siebel Business Analytics üzleti intelligencia rendszer összekapcsolására a vezetői információs igények gyors és látványos kiszolgálása érdekében.

Mindemellett lehetőség van „alkalmazói közösségek” létrehozására is, amikor iparágon belüli azonos, vagy hasonló profilú vállalkozások együttesen veszik igénybe a szolgáltatást. Ebben az esetben a költségek alacsonyabbak, mintha mindenki külön-külön alakítaná ki a saját megoldását. Az adatokhoz való illetéktelen hozzáférést, a fejlett jogosultsági szint beállítási lehetőség kizárja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek