Connect with us

technokrata

Magyarországi viszonyokra lokalizált SAP

Dotkom

Magyarországi viszonyokra lokalizált SAP

Jól kalkulálható tervezést tesz lehetővé az SAP All-in-One ERP package.

Az SAP Hungary megkezdte a középvállalatok számára kifejlesztett SAP All-in-One ERP package üzleti szoftver értékesítését. A mySAP ERP és az SAP Best Practices csomagokra épülő, a magyarországi viszonyokra lokalizált szoftver előre meghatározott idő alatt bevezethető, így a középvállalatok számára kockázatmentes és jól kalkulálható tervezést tesz lehetővé.

Az SAP több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalatirányítási szoftverek fejlesztése területén, ügyfeleinek 65%-a kis- és középvállalat. Ez idő alatt az SAP megismerkedett a világ legsikeresebb vállalatainak üzleti folyamataival, amelyeket lemodellezve fejlesztette ki az SAP All-in-One ERP package integrált vállalatirányítási rendszert. A csomag számos, a középvállalatok életében felmerülő megoldásra nyújt azonnali és kész válaszokat, beleértve ebbe a folyamat-automatizációt, a magas szintű kontrolling megvalósítását, a többszintű vállalati szervezetek kezelését, és a teljes platform-függetlenséget.

A jövőbeni fejlesztések támogatása érdekében nyílt szabványokra épülő SAP All-in-One ERP package optimalizált funkcionalitással segíti az üzleti átláthatóság és a hatékonyság növelését, valamint a vállalat irányítását. A középvállalati ERP- felhasználókat célzó megoldás magában foglalja a pénzügy, a belső számvitel és a készletvezetés feladatait, valamint átfogja a vevői ajánlatkéréstől a pénzbeérkezésig, szállítói oldalról pedig a beszerzési igénytől a fizetésig terjedő folyamatot is. A jelenleg kilenc SAP-partner által forgalmazott megoldás már elérhető.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle