Connect with us

Hirdetés

technokrata

Változások a Synergon élén

Dotkom

Változások a Synergon élén

Tóth Zsolt vezérigazgatót az IBM Magyarország Kft. kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója, Ákos György váltja.

A Synergon Nyrt. 2007. január 31-i hatállyal új vezérigazgatót nevez ki a vállalat élére – hozta meg a döntést a cég igazgatósága december elsején. Ezzel egy időben döntöttek a vállalat új vezérigazgató-helyetteséről és COO-járól is.

A döntések értelmében Tóth Zsolt, jelenlegi vezérigazgató munkaviszonya 2007. január 31-ével közös megegyezéssel megszűnik. A vállalat új vezérigazgatója 2007. január 31-i hatállyal Ákos György (51) lesz. A villamosmérnök végzettségű szakember az IBM Magyarország Kft.-től több mint tizenkét év után válik meg, ahol utoljára, mint a cég kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója dolgozott.

Lazarovits Márk szintén január 31-ével lesz a vállalat új vezérigazgató-helyettese és COO-ja. A 33 éves közgazdász az SAP Magyarország Kft.-től több mint hat év után távozik, ahol utoljára, mint CFO&COO dolgozott. Hampl Viktor, a Társaság jelenlegi kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, családi okokra hivatkozva kezdeményezte munkaviszonyának 2007. január 31-i, közös megegyezéssel történő megszüntetését.

Mint ismeretes, a Synergon Informatika Nyrt. október elején hivatalosan megújította magyarországi Cisco Gold Partner minősítését. A Synergon ezúttal is teljesítette a szigorú elvárásokat és feltételeket, melyek a Gold minősítés eléréséhez szükségesek. A feltételek között személyi, rendszertámogatási, speciális szakterületekre vonatkozó, vevői megelégedettségi, illetve üzleti tervezéssel kapcsolatos kritériumok egyaránt szerepeltek. A Synergon szakértelmét folyamatosan fejleszti a gyorsan fejlődő Cisco technológiák értékesítéséhez, telepítéséhez és támogatásához, azt megoldásaiban magas színvonalon alkalmazza. A Synergon 1997-ben Magyarországon elsőként, Közép-Kelet-Európában pedig másodikként teljesítette a Gold Partnerségi feltételeket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés