Connect with us

xStack: a kisebb cégek hálózati igényeire

Dotkom

xStack: a kisebb cégek hálózati igényeire

Layer2 kivitelben is elérhető PoE funkció.

A rugalmasság napjaink vállalati alapértékeinek egyike. A D-Link új PoE kapcsolója kiegészíti az xStack menedzselhető switch családot, így már nemcsak Layer3, hanem a kisebb cégek hálózati igényeit kielégítő Layer2 kivitelben is elérhető a PoE funkció. Mindez lefordítva azt jelenti, hogy a DGS-3426P-vel kis- és középvállalati szinten is gyors, rugalmas és biztonságos, központilag menedzselhető hálózat építhető ki költség- és időtakarékos módon. Ennek előnye, hogy a hálózat együtt növekedhet a céggel úgy, hogy közben folyamatosan maximális teljesítményt biztosít.

A Pover over Ethernet technológia lényege, hogy a különböző hálózati eszközök – elsősorban vezeték nélküli hozzáférési pontok, VoIP telefonok – elektromos áramellátását a meglévő adatkábeleken keresztül biztosítja a központi switch. A kevesebb kábel alacsonyabb hálózatépítési költségeket és nagyobb rugalmasságot eredményez. A legtöbb gyártó ezt a funkciót csak legmagasabb szintű eszközeinél biztosítja, és kevés azok száma, akik elérhetővé teszik a költségtakarékos hálózatok legfontosabb haszonélvezői, a kis- és középvállalatok számára is.

A 24 portos Gigabit L2+ stackelhető, menedzselhető switch 4 Combo SFP porttal és 2 bővítőhellyel rendelkezik 10GE modulok számára, így teljesen integrálható L3 maghálózati switchekre épülő hálózatokba. Minden 10/100/1000Mbps 802.3af PoE port 15.4W teljesítmény leadására képes. A rugalmasságot és a költségtakarékos kiépítést tovább segíti a D-Link Single IP Management (SIM) technológiája, mely egyetlen IP-címről menedzselhetővé teszi a kapcsolókat, így azok virtuális stacket alkotnak – a hagyományos stackelésnél felmerülő költségek nélkül. Természetesen fizikai 10G stackelés is lehetséges a két bővítőhelybe illesztett modulokkal. Legfeljebb 12 eszköz kapcsolható így össze, mely Gyűrű topológiában 288 Gigabit portot eredményez. A nagysebességű stackelésnek köszönhetően mindig annyi port áll rendelkezésre, amennyire szükség van.

A DGS-3426P átfogó biztonsági csomagot is kínál: L2/L3/L4 multi-layer Access Control Listák, 802.1x felhasználó hitelesítés TACACS+ és RADIUS szerveren keresztül, Layer 3 IP v.4/v/6 statikus routing. A D-Link proaktív hálózati védelmi mechanizmusa, a ZoneDefense D-Link NetDefend tűzfalakkal együtt alkalmazva hatékonyan blokkolja a hálózaton belülről érkező fertőzéseket is. A biztonságot tovább növeli a GARP/GVRP és 802.1Q VLAN támogatás. A rosszindulatú forgalom ellen pedig a D-Link Safeguard Engine véd. A VoIP, ERP, Inranet és videokonferencia alkalmazásokat széleskörű L2/L3/L4 QoS/CoS funkciók támogatják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom