Connect with us

technokrata

Üzleti folyamatautomatizálás: hatékony vállalati működés

Dotkom

Üzleti folyamatautomatizálás: hatékony vállalati működés

Az EuroMACC bemutatta az iPAM elnevezésű folyamatautomatizálási megoldását.

Az iPAM-ot a vállalati üzleti folyamatok megvalósításának informatikai támogatására fejlesztette ki a budapesti EuroMACC Kft., a HunTel cégcsoport tagja. A COSMOSS iPAM Process Automation Management (iPAM) rendszer célja az általános értelemben vett folyamatvezérlés megvalósítása egy megbízható, nagy teljesítményű és könnyen paraméterezhető informatikai rendszerrel.

Az iPAM a vállalati folyamatok felügyeletére és vezérlésére kínál megoldást, amely egyrészt csökkenti az emberi tényezőből eredő hibák lehetőségeinek számát, másrészt az áttekinthetőségénél fogva növeli a vezetői kontrollt. A rendszer biztosítja azt, hogy az előre meghatározott módon és időben történjen az egyes feladatok elvégzése, a döntéshozatal, valamint az információk rögzítése és azok továbbítása. Az üzleti folyamatok automatizálásával továbbá több vezetői idő jut arra, hogy az üzleti folyamatokban érvényesítsék az ügyviteli rendet és a BPR (Business Process Reengineering) által meghatározott célokat.

Az iPAM rendszert már több hazai vállalat is alkalmazza: a banki, a telekommunikációs és a termelővállalati szektorban is.

Az iPAM rendszert elsősorban az IBM AS/400-as szervereken futó alkalmazások támogatására fejlesztették ki – ezek elterjedtsége sok vállalat számára lehetővé teszi az iPAM alkalmazását, ugyanakkor a EuroMACC jelenleg is fejleszti a platformfüggetlen folyamatszervezési megoldását.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp