Connect with us

technokrata

Tom Francese a Novell új globális értékesítésért felelős vezetője

Dotkom

Tom Francese a Novell új globális értékesítésért felelős vezetője

A Novell EMEA régiójának elnöke mostantól a vállalat globális értékesítését, valamint értékesítési csatornáit és partnerkapcsolatait is felügyeli.

Tom Francese-t nevezte ki a vállalat globális értékesítéséért felelős ügyvezető igazgatóhelyettesévé a Novell. A vállalathoz 2005. októberében csatlakozott szakember több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a technológiai iparban és korábban az IBM európai szoftverüzletágának felelős alelnökeként tevékenykedett. Francese a jövőben továbbra is betölti a Novell európai, közel-keleti és afrikai regiójának elnöki tisztét, de emellett a vállalat globális értékesítéséért, értékesítési csatornáiért és partnerkapcsolataiért is felel.

Francese több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a technológiai iparban. Szakmai pályafutását 1974-ben kezdte az IBM-nél értékesítési vezetőként a texasi Houstonban. Az itt eltöltött évtizedek alatt több pozícióban is dolgozott az értékesítés, az általános menedzsment és a tevékenységek irányítása terén. Többek között a szoftverekért felelős csoport európai, közel-keleti, afrikai és közép-amerikai régióbeli értékesítésért felelős alelnökeként és a Tivoli globális pénzügyi szolgáltatások iparági értékesítési alelnökeként tevékenykedett, de a hálózati számítástechnikai szoftverek globális értékesítési és támogatási alelnöki, valamint a londoni vállalati értékesítési igazgatói pozíciót is betöltötte.

Nem véletlenül esett a Novell választása Tom Francese-ra. Azon túl, hogy a szoftveriparban kevés vezető rendelkezik annyi tapasztalattal, mint ez a szakember, a Novell nem titkolt célja, hogy Tom Francese széleskörű kapcsolatai révén tovább bővítse a kulcsfontosságú Linux és informatikai felügyeleti ajánlatainak partnerhálózatát is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom