Connect with us

Ösztöndíj informatika szakos hallgatóknak

Dotkom

Ösztöndíj informatika szakos hallgatóknak

A program keretében az elméleti oktatáson túl gyakorlati tapasztalatokat is szereznek a hallgatók, méghozzá olyan informatikai projektekben, melyek eredménye tényleges felhasználásra kerül.

Az informatikus pálya iránt elhivatott ifjú tehetségek felkutatására és képzésére indít ösztöndíj programot a NetAcademia Oktatóközpont. A diplomaírás előtt álló egyetemisták és főiskolások részére meghirdetett pályázat nyerteseinek lehetőségük nyílik nemzetközi szakmai minősítések díjmentes megszerzésére, így a munkaerőpiacon is jobb esélyekkel indulhatnak.

A NetAcademia Oktatóközpont az elmúlt években is nagy figyelmet fordított a kiemelkedő eredményt elérő, informatikus pályára készülő fiatalok támogatására. Így idén immár második alkalommal támogatta a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem által életre hívott „24 órás programozói verseny” első helyezettjeit.

Növekvő munkaerőpiaci esélyek

A NetAcademia Ösztöndíjat pályázat útján nyerhetik el a diplomatéma-választás, illetve diplomaírás előtt álló, felsőoktatásban tanuló informatikus hallgatók. Az évente több alkalommal is meghirdetésre kerülő pályázat két fő témakörben – informatikai rendszerek fejlesztése (DEV), illetve üzemeltetése (ADMIN) – teremt lehetőséget a piaci igényeknek megfelelő szakmai továbbfejlődésre. Az ösztöndíjat elnyert hallgatók hozzáférnek az összesen több, mint 100 témakört lefedő oktatási anyagokhoz. A NetAcademia ezen kívül személyre szabott, egyenként 1,5 millió forint értékű informatikai képzéscsomagot biztosít számukra, ami lehetőség teremt az elismert nemzetközi – például Microsoft Certified Professional (MCP) – minősítések megszerezésére is. A program keretében az elméleti oktatáson túl gyakorlati tapasztalatokat is szereznek a hallgatók, méghozzá olyan – a diplomamunka témájaként is szolgáló – informatikai projektekben, melyek eredménye tényleges felhasználásra kerül.

A NetAcademia Ösztöndíj a felsőoktatási intézményektől független program, de az oktatóközpont szakmai együttműködésre törekszik az informatikai képzésben részt vevő egyetemekkel, illetve főiskolákkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom