Connect with us

technokrata

Horváth Ákos az Amadeus-nál

Dotkom

Horváth Ákos az Amadeus-nál

A topmenedzser a Matávcom és a Microsoft után az idegenforgalmi iparágban helyezkedett el.

2006. október 7-étől Horváth Ákos az Amadeus Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. Horváth Ákos a Honeywell Building Solutions-nál, Észak-kelet európai marketing vezetőként 13 ország partneri üzletágát vezette. Korábban értékesítés menedzsment osztályvezetőkén dolgozott a Matávcom Kft.-nél. 1996 és 2003 között a Microsoft Magyarország Kft.-nél, mint termék marketing menedzser, PR vezető, valamint channel marketing menedzser pozíciókat töltött be. Tanulmányait a Budapest Közgazdaságtudományi Egyetem végezte, ahol 1995-ben diplomázott, Nemzetközi Kapcsolatok szakon.

Az Amadeus Magyarország Kft. a madridi székhelyű Amadeus Global Travel distribution 100%-os tulajdona. A négy nagy légiforgalmi társaság által alapított vállalat GDS (Global Distribution System), globális helyfoglalási rendszereket, valamint technológiai megoldásokat szállít az idegenforgalmi iparágban. A vállalat rendszerét az Interneten keresztül is el lehet érni: mindössze egy internetes oldalt kell felkeresni és a megadott jelszó, illetve felhasználó azonosító megadása után a rendszerre lehet csatlakozni. A ProWeb-en jelenleg minden funkció elérhető, már a jegynyomtatás is.

Mindemellett az Amadeus az utóbbi hat hónapban tovább bővítette hotel adatbázisát, így az e-Travel Management (Aergo) rendszerén keresztül a vállalati utasok számára is lehetőség van közel hetvenezer szálloda közül válogatni anélkül, hogy felállnának a számítógépük elől.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák