Connect with us

technokrata

Gőzerővel fejleszt a Time Warner Cable

Dotkom

Gőzerővel fejleszt a Time Warner Cable

Új kábelkommunikációs szolgáltatással lép piacra a vállalat.

A Stamford, Conneticut (USA) székhelyű TWC gőzerővel fejleszti „Digital Phone Service“ nevű kábelkommunikációs szolgáltatását, és ehhez Siemens VoIP-technikával szereli fel hálózatát. A Siemens olyan hálózat-üzemeltetőknek fejlesztette ki a TWC-nek is megajánlott megoldását, akik kábeltévé mellett hangszolgáltatásokat is kiváló minőségben kívánnak nyújtani. A Siemens Networks GmbH a SURPASS hiQ platformra épülő Voice-Feature-Server-eket szállít a TWC-nek.

A Time Warner Cable „Digital Phone“ ügyfélkörét gyorsan és megbízhatóan akarja bővíteni. Jelenlegi 14,4 millió előfizetőjéből 1,6 millióan telefonálnak digitálisan amellett, hogy kábeltévéznek, videóznak és széles sávon interneteznek. A Surpass hiQ platformok sokféle hálózat-konfigurációt támogatnak. Egyetlen Voice-Feature-Server segítségével akár 150.000 előfizető is bekapcsolható.

A rendszerek rendkívül megbízhatóak (carrier grade) és skálázhatóak. Belépő szinttől a nagy hálózatokban való tömeg-alkalmazásig egyaránt használhatóak. A call-management funkciókon kívül egy sor további funkciót kínálnak, melyek révén idővel egyre bővülhet a Digital Phone Service által ajánlott „specialitások” választéka.

A Siemens által Surpass hiQ platformokra eladott licencek száma 2006 júliusában elérte az öt milliót. Ezeket az egész világon használják a szolgáltatók, többek között az USA-beli Cablevision, a kanadai Shaw Cable, az UPC, a mexikói Multimedios, a svéd Com Hem, valamint Hollandiában az Essent és a Casema.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom