Connect with us

technokrata

Magyar fejlesztésű spamszűrő

Dotkom

Magyar fejlesztésű spamszűrő

Megjelent az MPP Desktop Small Business Edition.

A magyar fejlesztésű spamszűrő új, Small Business változata az egyéni felhasználóknál alkalmazott MPP Desktop spam- és vírusszűrő szolgáltatást hozza el kis irodák, otthoni munkahelyek, önkormányzatok és saját levelezőszerverrel nem rendelkező munkahelyek számítógépeire. A szoftver az egyszerű telepítés után külön beállítások nélkül is pontos kéretlen levél szűrést képes biztosítani: erre hat független spamszűrő és víruskereső motor alkalmazásával képes.

A kis irodák számára az MPP Desktop több új szolgáltatást is nyújt, például az összes kliensgépen futó MPP Desktop minden beállítása központilag, egy webes vezérlőpult segítségével érhető el. Minden Small Business változathoz egy saját telepítőcsomag is jár, amivel egyszerűen lehet további munkaállomásokat bevonni a központi szűrésbe.

Az egyéni változatnál bővebb szolgáltatást a többszintű szabályrendszer, a közös címlisták és a jogkezelés jelentenek, amelyek mellett a Small Business változat rendelkezik az egyéni szűrő minden tulajdonságával. A közös, automatikusan bővülő fehérlista segítségével például az iroda összes levelezőpartnere mindenki számára fehérlistára kerülhet, hasonlóan a szerveroldali, vállalati spamszűrők gyakori szolgáltatásához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp