Connect with us

Ágazat-specifikus csomag a söripar számára

Dotkom

Ágazat-specifikus csomag a söripar számára

Kis és nagy sörfőzdék testre szabott irányítástechnikája – akár saját kommunikációs hálózat kiépítése nélkül.

November közepén, Nürnbergben rendezik a sörfőző szakma idei Brau Beviale bemutatóját, ahol a Siemens Automatizálás és hajtások ágazatának jelenléte a Simatic PCS 7 folyamatirányító rendszer köré összpontosul. E standard rendszerhez az ágazat három ágazat-specifikus csomagot is kifejlesztett a söripar számára. A Braumat Compact belépő szintű, illetve kis sörfőzdéknek szóló csomag. A nagy sörfőzdei projektekre orientált Braumat Plus rugalmas komponensekkel rendelkezik a receptúra- és útvezérlésre (Batch and Route Control), valamint a hatékony termelésirányításra. A Braumat Upgrade csomag révén a korábbi Braumat-Classic-rendszereket csekély ráfordítással lehet a kurrens Simatic PCS-7 irányítástechnika környezetbe átvezetni, miközben a meglévő automatizálási komponenseket és receptúrákat meg lehet tartani.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Siemens 2005. tavaszán új funkciókkal bocsátotta ki Simatic PCS 7 folyamatirányító rendszerének verzióját. Az operátor-álllomásokba (OS) beépített webfunkció azóta lehetővé teszi a technológiai folyamatoknak és berendezéseknek közvetlenül az Interneten, illetve intraneten keresztüli vezérlését, kezelését és megfigyelését.

A PCS 7 Web Client állomásról, amely Internet Explorerrel rendelkező tetszőleges PC lehet, a felhasználó a PCS 7 Web Server-en keresztül minden technológiai adathoz hozzáférhet. A kliens PC-n az Explorer kijelzése megfelel a hagyományos operátor-állomás kezelői felületének, amely áttekintő, munka- és billentyűmezőkre oszlik. Hasonlóképpen a PCS 7-webkliensre is beállíthatók az OS felhasználóra szabott hozzáférési jogai. A webkliens minden kezelési műveletéről automatikusan protokoll készül az operátor nevével ellátva. Egy PCS 7 OS webszerverre maximum 50 kliens csatlakozhat. Így távoli telephelyeken futó és összetett alkalmazásokat is távolból lehet irányítani a hálón keresztül, saját kommunikációs hálózat kiépítése nélkül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő