Connect with us

technokrata

A szolgáltatásokat élénkíteni is kell

Dotkom

A szolgáltatásokat élénkíteni is kell

A Telenor is belátta, hogy a fejlett távközlési szolgáltatásokat nem elég kiépíteni, használatukat élénkíteni is kell.

A világ mobilszolgáltatói közül immáron a Telenor is a csomagkapcsolt mobil maghálózatok mellett döntött. Nem csoda, hiszen a vállalat a legnagyobb televízió-szolgáltató is a skandináv régióban. 2005-ben a vállalatcsoport bevételének 57%-a származott mobiltevékenységből. A Norvégiában és Dániában bevezetésre kerülő új rendszer révén a Telenor így további multimédia-szolgáltatásokat nyújthat ügyfeleinek.

A Telenor lépése egyébként már várható volt, mivel a vállalat nemcsak a fejlett távközlési szolgáltatások kiépítésére törekszik, hanem használatuk élénkítésére is. Azzal, hogy bevezeti ezt az új rendszert, nemcsak jövőbeni igényeket tud majd kielégíteni, hanem költséghatékonyan kezelheti GPRS-hálózatát, amely a jelenlegi piaci viszonyok között igen fontos cél.

Az Ericsson által szállított 2G és 3G mobil adatátviteli megoldást más piacokon (például Olaszországban) már több mint egy éve kereskedelmi forgalomba helyeztek. Ez a megoldás támogatja a 3G költséghatékony bevezetését, a kapacitást dinamikusan megosztva a meglévő 2G-rendszerrel.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák