Connect with us

Újabb nemzetközi szintű CC minősítés

Dotkom

Újabb nemzetközi szintű CC minősítés

A nemzetközileg elfogadott kormányzati szabványok, kormányzati jóváhagyási folyamatok és a biztonsági iparág tesztjeinek szigorú követelményeit meghaladó megoldás a döntéshozatal számára.

Az Internet megjelenése lehetővé tette a kormányzatok működésének és kommunikációjának átalakítását, azonban a kényelem biztosítása mellett, az egyre kifinomultabb cybertámadások növekedésének is táptalajává vált. A kormányzati szervezetek számára így csupán azok a megoldások a megfelelőek, amelyek mellett a hálózati erőforrások elérhetőek, ugyanakkor védenek a rosszindulatú támadások ellen.

A Check Point Software Technologies Ltd. VPN-1 Power és UTM termékeinek NGX verziója elnyerte a Common Criteria (CC) EAL 4 for VPN and IDS/IPS minősítést. A nemzetközi szintű CC minősítéseket a NIAP (National Information Assurance Partnership – Országos Informatikai Ellenőrzési Szövetség) adja ki. A CC szabványok azt igazolják, hogy az informatikai termékek szigorú biztonsági követelményeknek megfelelően működnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom