Connect with us

technokrata

Thuróczy Tímea az Arcus csapatát erősíti

Dotkom

Thuróczy Tímea az Arcus csapatát erősíti

Új üzletfejlesztési igazgató az Arcus Interactive Group vezetőségében.

Az Arcus Interactive Group üzletfejlesztési igazgatója 2006 őszétől Thuróczy Tímea, aki a Sanoma Budapest értékesítési csapatából érkezett az interaktív ügynökségi csoporthoz.

Thuróczy Tímea, az Arcus Interactive Group új üzletfejlesztési igazgatója a Sanoma Budapest Zrt-től érkezett az Arcus Group-hoz. Az utóbbi két évben key account online sales manager-ként a vezető médiavállalat kiemelt ügyfeleivel, ügynökségi partnereivel tartotta a kapcsolatot. 2000-ben online sales manager-ként kezdett a számos internetes portált is üzemeltető Sanomá-nál, négy év után pedig nemcsak a kiemelt ügyfelek kapcsolattartójává, hanem a Startlap hirdetési vezetőjévé is kinevezték. Szakmai pályafutását egyébként a jelenlegi Habostorta portfólió chat-szolgáltatója, a volt Gyalogló Network médiareferenseként kezdte. Végzettségét tekintve közgazdász, a Miskolci Egyetem gazdálkodási szakán online marketing témában diplomázott.

Az Arcus Interactive Group egyébként ezen a héten jelentette be, hogy megvásárolta a piacvezető keresőmarketing ügynökség, az Arcanian Consulting többségi tulajdonát.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp