Connect with us

Rohamosan bővül az interaktív piac

Dotkom

Rohamosan bővül az interaktív piac

Az Arcus Interactive Group többségi tulajdont vásárolt az Arcanian Consulting keresőmarketing cégben, emellett Arcus Tech néven interaktív technológiára specializálódott üzletágát is létrehozta.

Az Arcus Interactive Group megvásárolta a hazai keresőmarketing-ügynökség – az Arcanian Consulting – többségi tulajdonrészét. A Mirai Interactive és a red-stars által egy éve alapított Arcus Group most a web 2.0 lehetőségeivel rohamosan bővülő interaktív piac húzóágazata, a keresőmarketing specialistájával bővült. Az egy év alatt árbevételét ötszörösére növelő, így idén várhatóan már 100 millió forint feletti forgalmat bonyolító Arcanian az első, és máig egyetlen kizárólag keresőmarketinggel foglalkozó ügynökség Magyarországon. A tranzakció értéke nem nyilvános.

Az Arcus Interactive Group a keresőmarketing-kompetencia bevonása mellett a 2006-os év első félévében interaktív technológiai megoldásokra specializálódott önálló üzletágát is létrehozta, Arcus Tech néven.

Az új kompetenciák bevonása, illetve a növekvő piaci igények és elvárások csapatbővítést is szükségessé tettek az Arcus Csoport tagjainál. A 2005 végén a Mirai Interactive és a red-stars ügynökségek által létrehozott Arcus Interactive Group vezetősége 2006 őszére végrehajtotta a csoportalakítással járó strukturális változtatásokat. Ennek mentén mind a produkciós csapat, mind pedig a menedzsment friss csapattagokkal is bővült. A csapatbővítés eredményeként a Mirai Interactive, a red-stars és az Arcanian Consulting által alkotott Arcus Interactive Group csapata 2006 végén több mint 50 tapasztalt szakemberrel dolgozik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő