Connect with us

technokrata

Rohamosan bővül az interaktív piac

Dotkom

Rohamosan bővül az interaktív piac

Az Arcus Interactive Group többségi tulajdont vásárolt az Arcanian Consulting keresőmarketing cégben, emellett Arcus Tech néven interaktív technológiára specializálódott üzletágát is létrehozta.

Az Arcus Interactive Group megvásárolta a hazai keresőmarketing-ügynökség – az Arcanian Consulting – többségi tulajdonrészét. A Mirai Interactive és a red-stars által egy éve alapított Arcus Group most a web 2.0 lehetőségeivel rohamosan bővülő interaktív piac húzóágazata, a keresőmarketing specialistájával bővült. Az egy év alatt árbevételét ötszörösére növelő, így idén várhatóan már 100 millió forint feletti forgalmat bonyolító Arcanian az első, és máig egyetlen kizárólag keresőmarketinggel foglalkozó ügynökség Magyarországon. A tranzakció értéke nem nyilvános.

Az Arcus Interactive Group a keresőmarketing-kompetencia bevonása mellett a 2006-os év első félévében interaktív technológiai megoldásokra specializálódott önálló üzletágát is létrehozta, Arcus Tech néven.

Az új kompetenciák bevonása, illetve a növekvő piaci igények és elvárások csapatbővítést is szükségessé tettek az Arcus Csoport tagjainál. A 2005 végén a Mirai Interactive és a red-stars ügynökségek által létrehozott Arcus Interactive Group vezetősége 2006 őszére végrehajtotta a csoportalakítással járó strukturális változtatásokat. Ennek mentén mind a produkciós csapat, mind pedig a menedzsment friss csapattagokkal is bővült. A csapatbővítés eredményeként a Mirai Interactive, a red-stars és az Arcanian Consulting által alkotott Arcus Interactive Group csapata 2006 végén több mint 50 tapasztalt szakemberrel dolgozik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák