Connect with us

technokrata

Egyszerűsödő tartalomkezelés nagyvállalatok számára

Dotkom

Egyszerűsödő tartalomkezelés nagyvállalatok számára

Az EMC és a Microsoft szövetségre léptek a vállalati tartalomkezelés terén.

Az EMC és a Microsoft új, vállalati tartalomkezelési (ECM) szövetségének célja, hogy segítsen a szervezeteknek emberközpontúvá válniuk a törvényi követelményeket, illetve egyéb kritikus fontosságú üzleti adatokat illetően. A szövetség révén az információkat kezelő dolgozók a mindennap használt microsoftos eszközökön és alkalmazásokon keresztül érhetik el az ECM infrastruktúrában a kritikus üzleti folyamatokat és vehetnek részt bennük. A stratégiai szövetség részeként az EMC bemutat egy sor új tartalomkezelő és archiváló terméket, amelyek szorosabb integrációt tesznek lehetővé az iparágvezető EMC Documentum ECM platform, valamint a Microsoft megoldásai és platformtechnológiái között.

Az együttműködés révén az üzleti információkezelés terén még több választási és szabályozási lehetőség áll fenn azok számára, akik már évek óta várnak a munkakörnyezeteik és a vállalati szintű tartalomkezelési funkciók (pl. tartalomosztályozás-, és megőrzés, munkafolyamat-kezelés, biztonsági funkciók) problémamentes integrációjára.

Az EMC megoldásaival kézzel és automatikusan is archiválható lesz a Documentum adattárába a SharePoint-adattárakban tárolt tartalom, ugyanakkor a tartalom elérhető és kereshető marad a Microsoft Office SharePoint Server 2007-ből. Archiválva a tartalmat a SharePointból a Documentumba a hosszú távú megőrzés és felügyelet érdekében, az egyes szervezetek segíthetik információval dolgozó alkalmazottaikat abban, hogy megfeleljenek az előírásokkal, a tartalom használatával és a tárolóeszközök optimalizálásával kapcsolatos irányelveknek és eljárásoknak – mindezt a naponta használt, ismerős Microsoft-alkalmazásokból.

„A vállalatokra egyre nagyobb törvényi nyomás nehezedik – példa erre a módosítások a bizonyítékok kezelésének szövetségi előírásaiban – és egyre kevésbé világos számukra, hogy mi is a megfelelő eszköz a tartalom kezelésében” – véli Toby Bell, a Gartner Inc. kutatási igazgatója. „A tartalomkezeléssel kapcsolatos kockázatok enyhítéséhez és döntések egyszerűsítéséhez az alap- és magasabb szintű tartalomkezelő funkciók ideális kombinációjában az egyes kínált elemek együttesen teszik lehetővé a tartalom stratégiai szabályozását. 2007 lehet az az év, amikor a tartalomkezelési irányelvek és az őket támogató technológia végre valóban hatékony lehet a költségek és a komplexitás jobb kezelésében, ugyanakkor javul a rendelkezésre állás és elszámoltathatóság is.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp