Connect with us

technokrata

A konvergált szélessáv jövője

Dotkom

A konvergált szélessáv jövője

Bármilyen szolgáltatás, bármely készüléken, bármikor.

Amint valaki megtapasztalja a szélessáv értékét otthonában, munkahelyén és utazás közben, többé nincs visszaút: ugyanazokat a szolgáltatásokat akarja igénybe venni függetlenül attól, hol tartózkodik, és milyen készüléket használ. Ezek az elvárások hívták életre az olyan megoldásokat, mint a HSPA és a VDSL2, valamint az IMS.

A konvergált szélessáv jövőjét az Ericsson Full Service Broadband koncepcióra vonatkozó stratégiája jelzi előre, amely a felhasználók kényelmén, valamint a szolgáltatóknak a minimális kockázatra és rövid piaci bevezetésre irányuló igényein alapul. Lényege, hogy bármilyen szolgáltatás igénybevehető bármely készüléken, bármikor. Ez a konvergencia várhatóan a Full Service Broadband tömeges elterjedéséhez vezet. A felhasználók számára mindez gazdag interaktív médiaélményt, valamint új, innovatív szolgáltatásokat jelent. Továbbá azt a lehetőséget biztosítja, hogy ugyanahhoz a tartalomhoz bármilyen készülékről egyszerűen hozzáférhessenek.

A hálózatüzemeltetők és szolgáltatók számára a bevételnövekedés és az előfizetők csökkenő lemorzsolódása jelent előnyt, mivel a felhasználók otthonukban és útközben is használják a szélessávú kapcsolatot. A Full Service Broadband optimalizált hálózatot és csökkenő teljes tulajdonlási költséget (TCO) eredményez a hálózatüzemeltetők számára, miközben minimálisra csökkenti a kockázatot és a piacra kerülési időt. Vonzó új bevételforrásokat is teremt például a média és a hirdetések révén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp