Connect with us

Sikeres az új menedzsment munkája az Albacompnál

Dotkom

Sikeres az új menedzsment munkája az Albacompnál

Már 2006-ban a forgalomnak várhatóan közel 30%-a szolgáltatásokból folyik be.

Sikereseknek bizonyultak az Albacomp új stratégiájának tavaszi bejelentése óta tett lépések: a vállalat az év első 9 hónapjában 23%-kal magasabb árbevételét ért el az előző év azonos időszakához képest. Ezen belül igen kedvező a növekedés összetétele: a rendszerintegrációból származó bevételek terén közel 70%-os, a konzultációból származó bevételek terén pedig több mint hétszeres növekedést könyvelhetett el a székesfehérvári vállalat, amely pontosan megfelel a szolgáltatásokból származó bevételek növelésén alapuló új stratégia célkitűzéseinek.

Az Albacomp kedvező tendenciákról számolt be a 2006-os pénzügyi év első kilenc hónapjának teljesítményét értékelő sajtótájékoztatóján. A vállalat rendszerintegrációs bevételei meghaladták, konzultációs bevételei pedig megközelítették az egymilliárd forintot, így az év hátralévő időszakára tervezett forgalmat is figyelembe véve a szolgáltatásokból – az egyéb szolgáltatási területeket is beleértve – tervezett bevétel az év végéig már megközelítheti a forgalom 30%-át. Ez az arány megfelelő alapot teremt a továbblépésre ahhoz, hogy 2008-ra bevételeinek több mint a felét szolgáltatásokból realizálja.

„Az Albacomp mára minden szempontból – forgalom, ügyfélkör, szakmai kompetenciák és iparági kapcsolatok tekintetében – a hazai IT piac meghatározó szereplője, és a rendszerintegrációs piac élbolyának tagjává vált. A jelenleg e piacon zajló folyamatok a vállalat számára kedvező irányba mutatnak, így e hangsúlyos szerep a jövőben még tovább erősödhet” – mutatott rá Pukler Gábor, az Albacomp vezérigazgatója. „A sikerek hátterében a szolgáltatások terén nagy gyakorlattal rendelkező új menedzsment hatékony munkája mellett a cég Európai Uniós pályázati pénzek felvételére való képessége áll, amely a sokéves nemzetközi pályázati tapasztalatoknak és a stabil pénzügyi háttérnek – a finanszírozási képességnek – köszönhető” – tette hozzá.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő