Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun felvásárolta a Neogentet

Dotkom

A Sun felvásárolta a Neogentet

A Sun a felvásárlással tovább erősíti a jogosultságkezelési piacon meglévő vezető szerepét és széles skálájú termékkínálatát.

A Sun Microsystems, Inc. és a Neogent, Inc. bejelentette, hogy kötelező érvényű megállapodást kötöttek, melynek értelmében a Sun megvásárolja a jogosultságkezelési szolgálatások automatizálásával foglalkozó Neogentet.

A Sun piacvezető jogosultságkezelési megoldásai és a Neogent rendszerbeállítási automatizációs eszköztára segítségével a Sun vállalati ügyfelei nagyságrendekkel felgyorsíthatják a jogosultságkezelési megoldások bevezetését, ugyanakkor jelentősen csökkenthetik költségeiket.

A Sun a jogosultságkezelés nemzetközileg elismert vezető cége, és világszerte több milliárd felhasználó jogosultságkezelését látják el a Sun jogosultságkezelő termékei. A közelmúltban a Gartner piackutató cég a felhasználói jogosultságkezelési megoldások piacának 2006/1. félévre vonatkozó jelentésében a Sun-t a piacvezetői pozícióba sorolta. A legutóbbi, 2006 augusztusában közzé tett Gartner elemzés szerint a User Provisioning szoftver eladásából származó bevétel alapján a Sun a 23,7 százalékos piaci részesedésével piacvezető, és egyben a terület legdinamikusabban fejlődő cége (43,2 százalékos növekedés 2005-ben az előző évhez képest).

A Neogent megvásárlásával a Sun a jogosultságkezelői platform egészére kiterjesztheti vezető pozícióját, és ügyfeleinek olyan fix áras, „dobozos” jogosultságkezelő termékeket kínálhat, amelyek tipizálhatók, kiszámíthatóan működnek és jelentősen csökkentik a rendszerbeállítás időigényét. Ezen felül, a jövőben a Sun partnerei is kihasználhatják a Neogent rendszer-bevezetési technológiáiból és szolgáltatási szakértelméből eredő előnyöket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés