Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony Pictures csatornát vett

Dotkom

A Sony Pictures csatornát vett

Japán animációs film az SPTI-nál.

A Sony Pictures Television International megvásárolta az anime (japán animációs film) sorozatokat sugárzó A+ csatornát, amelyet eddig Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában a Minimax üzemeltetett. A felvásárlást követően az A+ a világszerte 45 csatornát üzemeltető SPTI nemzetközi hálózatának tagja lesz. A tranzakciót Ross Hair, az SPTI nemzetközi hálózatért felelős elnökhelyettese, valamint Dr. Hajós Balázs, a Minimax ügyvezető igazgatója jelentette be.

A SPTI és a Minimax közötti együttműködés értelmében az SPTI nemzetközi hálózata koordinálja az A+ tevékenységét londoni központjából a jövőben, , a Minimax pedig folytatja az A+ operatív irányítását Budapestről. Az új csatorna szolgáltatásán kívül, az SPTI budapesti csapata továbbra is felelős lesz az AXN, AXN SCI-FI és az AXN CRIME csatornák üzemeltetéséért.

Az A+ továbbra is anime rajzfilmeket sugároz a Minimax frekvenciáján a megszokott idősávban, minden nap este 8 és hajnali 2 óra között, így az A+ továbbra is a már megszokott színvonalú szórakoztatást kínálja nézői számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés