Connect with us

technokrata

A Sony Pictures csatornát vett

Dotkom

A Sony Pictures csatornát vett

Japán animációs film az SPTI-nál.

A Sony Pictures Television International megvásárolta az anime (japán animációs film) sorozatokat sugárzó A+ csatornát, amelyet eddig Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában a Minimax üzemeltetett. A felvásárlást követően az A+ a világszerte 45 csatornát üzemeltető SPTI nemzetközi hálózatának tagja lesz. A tranzakciót Ross Hair, az SPTI nemzetközi hálózatért felelős elnökhelyettese, valamint Dr. Hajós Balázs, a Minimax ügyvezető igazgatója jelentette be.

A SPTI és a Minimax közötti együttműködés értelmében az SPTI nemzetközi hálózata koordinálja az A+ tevékenységét londoni központjából a jövőben, , a Minimax pedig folytatja az A+ operatív irányítását Budapestről. Az új csatorna szolgáltatásán kívül, az SPTI budapesti csapata továbbra is felelős lesz az AXN, AXN SCI-FI és az AXN CRIME csatornák üzemeltetéséért.

Az A+ továbbra is anime rajzfilmeket sugároz a Minimax frekvenciáján a megszokott idősávban, minden nap este 8 és hajnali 2 óra között, így az A+ továbbra is a már megszokott színvonalú szórakoztatást kínálja nézői számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák