Connect with us

A Siemens minőségellenőrzést vállal mobiltelefon-hálózatoknál

Dotkom

A Siemens minőségellenőrzést vállal mobiltelefon-hálózatoknál

A svájci SwissQual AG mérőeszközeivel.

A mobilhálózatok minőségének ellenőrzésére és javítására a Siemens Networks* a svájci SwissQual AG mérőeszközeit alkalmazza. Ezekkel összetett mérési és teszt-feladatokat lehet önállóan és távvezérléssel elvégezni. A Siemens Networks máris alkalmazza ezt az innovatív technikát egy vezető ázsiai mobilhálózat-üzemeltetőnél. A SwissQual autonom működésű eszközei helyhez kötött vagy mobil (pl. taxiba épített) változatban alkalmazhatók. Utóbbi esetben a hálózatminőséget (lefedettség, hangminőség), illetve olyan szolgáltatások, mint WAP, Internet, video-streaming rendelkezésre állását vizsgálják. A mérési adatokat rádiós vagy Internet-összeköttetésen keresztül juttatják el a központi Siemens-szerverekre, ahol kiértékelik azokat.

A Siemens Networks az új benchmarking és monitoring szolgáltatásokat menedzseltszerviz-szerződés keretében kínálja. Ehhez a Siemens adja a szükséges műszaki infrastruktúrát, és el is végzi a méréseket. (Hogy melyek ezek, illetve milyen szempontok szerint és gyakorisággal kell mérni, azt a hálózat-üzemeltető igényei szerint határozzák meg.) A kiértékelés alapján a Siemens szakemberei javaslatot dolgoznak ki a minőségjavítás érdekében, és igény esetén végre is hajtja azokat.

* A Siemens Networks GmbH a Siemens AG Communications ágazatának nyilvános hálózatokkal foglalkozó részlegéből alakult, 100%-os Siemens-tulajdonú leányvállalat. A hatósági jóváhagyást követően ez fog egyesülni a Nokia hasonló részlegével Nokia Siemens Networks néven.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő