Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP felpörgeti vállalati portfolióját

Dotkom

A HP felpörgeti vállalati portfolióját

A HP felpörgeti a képalkotás és nyomtatás növekedését, átszervezi az értékesítést, és bővíti a termékválasztékot.

A HP októberben jelentős mértékben kibővítette a nagyvállalati képalkotási és nyomtatási termékportfolióját, beleértve a méretet, és az eladások szakértői támogatását annak érdekében, hogy az ügyfelek számára rendkívül magas színvonalú információs és üzleti szolgáltatásokat biztosítson.

A bejelentésnek része a vállalat által bemutatott tinta-alapú nyomtatási technológiája, a HP Edgeline, amelyet kifejezetten a nagy volumenben dolgozó vállalkozások számára fejlesztettek ki. Ennél a technológiánál a nyomtató olyan nyomtatófejjel dolgozik, amelynek a szélessége azonos a papír szélességével, így nyomtatás közben csak a papír mozog, a fej nem. Így a nyomat egyetlen menetben, gyorsan, precízen és kiváló minőségben készíthető el.

A HP szintén most jelentette be történetének legnagyobb szabású multifunkciós nyomtató kibocsátását, az új eszközök alkalmasak a másológépek felváltására bármilyen méretű vállalkozásnál. A cég új lehetőségekkel fejlesztette tovább a nagyvállalati megoldásait és szolgáltatásait is, beleértve a HP Halo Collaboration Studio-t, amely a felhasználóknak életszerű, szemtől-szembe való kommunikációs környezetet tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy mekkora földrajzi távolság választja el egymástól a cég alkalmazottjait.
Ezeknek az bejelentéseknek a révén a HP most a nagyvállalati képalkotásban és nyomtatásban érdekelt ügyfelei számára a szolgáltatások és a megoldások teljes választékát biztosítja, amelyet a világszínvonalú termékportfoliója lehetővé tesz.

A HP-vel való üzleti együttműködés megkönnyítésére, a cég tervei szerint többszáz magasan képzett értékesítési konzultánst alkalmaz majd, amelyeket kizárólag a cég 2300 legfontosabb ügyfeléhez rendel. Ezek a szakértők segítik majd az ügyfeleket nemcsak a költségek egyszerű lefaragásában, hanem abban is, hogy megértsék az információ felhasználását a hálózaton, és ezt üzleti versenyelőnyként tudják kihasználni.

A HP stratégiája tartalmazza olyan szakértői csoportok felállítását, amely jártasak az ügyelek mind az átfogó, mind pedig a speciális informatikai és végfelhasználói problémáinak a megoldásában. Az ügyfélmenedzser mellet minden egyes csapatban lesznek technológiai specialisták, a szolgáltatások és üzleti folyamatok olyan szakértői akik ismerik a munkafolyamatokat, és olyan szakemberek amelyek ismerik a HP alkalmazásait és azokat a lehetőségeit, amelyek fontosak az ügyfelük speciális igényeinek a szempontjából.
Végül a HP tervei szerint úgy alakítja ki képalkotási és nyomtatási megoldásait a portfolióján belül, hogy az adott iparágnak megfelelő specifikus kínálatot építsen ki a nagy vertikális piacok számára a kereskedelmi és a kormányzati szektorban. Az új ügyfeleknek a kipróbált szakértelmet nyújtva, ezek a vertikális megoldások támogatják az olyan kritikus üzleti követelmények kielégítését, mint a folyamatok fejlesztése, a hatékonyabb működés, a költségmegtakarítás és a bevétel növelése.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés