Connect with us

technokrata

F-Secure Internet Security 2007

Dotkom

F-Secure Internet Security 2007

Megjelent az F-Secure Internet Security 2007.

Az Internet Security 2007 egyik új funkciója az F-Secure DeepGuard technológia, amely jelentősen csökkenti a korábban ismeretlen, nulladik napi fenyegetések által okozott károk kockázatát. Az F-Secure DeepGuard folyamatosan, valós időben figyeli a szoftverek viselkedését, vizsgálja a gyanús programtevékenységet és leállítja a kockázatot jelentő tevékenységeket. A DeepGuard valós idejű felismerő-rendszert használ és észrevétlenül dolgozik a háttérben, ezenkívül egyesít számos proaktív technológiát

Mivel a kémprogramok egyre növekvő fenyegetést jelentenek, az F-Secure egy újabb kémprogram-keresővel bővítette szoftverét, amely nagyobb hatásfokkal észleli és hatékonyabban távolítja el a felismert kémprogramot. A fokozott integráció magába foglalja a célzott szűrést, a valós idejű vizsgálatot és az egyénileg, a felhasználó által végzett rendszerszűréseket.

A továbbfejlesztett tartalomszűrésnek köszönhetően az F-Secure Internet Security 2007 ún. gyermekzár programmal is rendelkezik, ami megvédi a kiskorú és tinédzser gyermekeket a felnőtt internetes tartalmaktól. Az internet-hozzáférés korlátozása előzetes definíciók használatával történik, melyek segítségével külön beállítható az elérni nem kívánt tartalom. A program három különböző tartalomszűrési profilt tartalmaz: a gyermekek számára készült profilban csak a fehérlistás oldalak jelennek meg, a tinédzserekében pedig tartalomalapú szűrésre van lehetőség. A szülők számára a teljes hozzáférési profil beállítható. A termék automatikusan letilt minden olyan webhelyet, amely a profilban beállított paramétereken kívül esik. A korábbi verziókhoz hasonlóan az időzár használatával a szülők most is meghatározhatják, hogy gyermekeik milyen napszakban használhatják az internetet.

A webes forgalom a kártékony kódok tipikus betörési lehetőséget biztosító pontja. A legújabb jelenség a weboldalak képeibe rejtett rosszindulatú kód, amely a Microsoft alkalmazások biztonsági réseit használja ki. Az F-Secure Internet Security 2007 webszűrő szolgáltatásával mostantól a webes forgalomból is kiszűrhetők a vírusok, és a kártékony tartalom a protokollszintű blokkolással távol tartható a felhasználó rendszerétől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák