Connect with us

technokrata

Társadalmi szerepvállalás a Pannonnál

Dotkom

Társadalmi szerepvállalás a Pannonnál

A felelős vállalatok konkrét tettekkel javítanak a rászorulók életén.

A Pannon dolgozói kétkezi munkával és pénzadománnyal is segítik a bakonyszűcsi Daganatos Gyermekek Rehabilitációs Lelki Otthonát. A mobilszolgálatónál már hagyomány, hogy a dolgozók a csapatépítő tréningeket rászorulók egy csoportjának életminőségét javító vagy egy kisközösséget szolgáló munkával töltik.

A Pannon társadalmi felelősségvállalásának fontos része, hogy a dolgozók bevonásával segítsen a rászorulókon, támogassa az egészségügyet. Október 6-án a Pannon kereskedelmi- és marketingkommunikációs igazgatóságának közel száz munkatársa csapatépítő tréning keretében önkéntes munkával szerelte össze azokat a Pannon által vásárolt ágyakat, szekrényeket, asztalokat, melyek a bakonyszűcsi Daganatos Gyermekek Rehabilitációs Lelki Otthonának lakóinak teremtenek szebb és egészségesebb környezetet. A kétkezi munkán túl a Veszprém megyei otthon munkáját a Pannon pénzadománnyal is segíti.

A Pannon korábban is jelentős kezdeményezéseket tett a társadalmi felelősségvállalás területén, számos akciót indított a bajbajutottak, rászorulók megsegítésére, részt vesz az egészségügy támogatásában, az árvízkárosultakat pedig gyűjtéssel, céges adománnyal és önkéntes munkával segítette. A Pannon társadalmi felelősségvállalásának zászlóshajója a Pannon Példakép Alapítvány, melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek