Connect with us

technokrata

Szerverkörnyezet szabványosítás és optimalizálás a Pepsi-nél

Dotkom

Szerverkörnyezet szabványosítás és optimalizálás a Pepsi-nél

A nemzetközi vállalat a HP-ra bízta globális technológiai infrastruktúrája üzemeltetését.

A HP hét éves globális szolgáltatási megállapodást írt alá a PepsiCo-val a cég PepsiCo International divízióját érintő adatközpont-üzemeltetési és infrastruktúra-konszolidációs szolgáltatások nyújtására.

A HP három – Mexikóban, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban működő – adatközpontba konszolidálja a PepsiCo International technológiai infrastruktúráját. Ezek az adatközpontok az Egyesült Államokon és Kanadán kívül több mint 60 országban támogatják majd a PepsiCo operatív működését.

A fejlesztési program nyomán a PepsiCo International olyan szabványos adattárolási és szerverarchitektúrához jut, amelyre támaszkodva bővítheti képességeit az alkalmazás-felügyelet, a hálózatbiztonság, a katasztrófa-elhárítás, az eszközgazdálkodás és az üzemeltetés-támogatás területén. A HP különféle tárolók, szerverek, eszközök és szoftverek felhasználásával alakítja ki a PepsiCo International új adatközpont-környezetét.
Mivel a PepsiCo International a BT-t választotta hálózati szolgáltatójául, a HP és a BT szakmai szövetsége keretében tovább erősödhet a szolgáltatások integrációja és újabb innovációk bevezetésére is sor kerülhet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák