Connect with us

technokrata

Napi szintű egyeztetést várnak az infokommunikációs szektort képviselő szakmai szervezetek

Dotkom

Napi szintű egyeztetést várnak az infokommunikációs szektort képviselő szakmai szervezetek

Megállapodás az INFORUM, IVSZ, MATISZ, NJSZT és a VISZ közös együttműködéséről.

Az infokommunikációs szektort képviselő szakmai szervezetek 2004 tavasza óta együttműködnek a második Nemzeti Fejlesztési Terv szakmai javaslatainak kidolgozásában. Az eddigi munka eredményeképpen 2005 őszére elkészült az IKT szektor Iparpolitikai Ajánlás, részt vettek az ITOP, majd később a VEGOP kidolgozásában a tervezőkkel szoros együttműködésben.

A szervezetek kijelentették, hogy az eddigi tapasztalatok alapján az IVSZ-t elfogadják olyan koordináló partnernek, aki képviseli a szervezetek által közösen kialakított véleményt az Új Magyarország Fejlesztési Terv kidolgozása során az NFÜ, az IH-k, valamint a kormány, a minisztériumok, és más külső szervezetek felé hangsúlyozva a szakmai partnerek együttműködését.

A megállapodás és a közös célok megvalósítása érdekében a csatlakozott szervezetek együttműködnek az Operatív Programok, és az ehhez kapcsolódó akciótervek szakmai véleményezéseiben, projektek kidolgozásában, ha szükséges és erre felkérést kapnak, akkor ezek végrehajtásában és ellenőrzésében is.

Az aláíró partnerszervezetek a közös tevékenységek végrehajtásához a legfelkészültebb és szakmai gyakorlattal rendelkező tagjaik, képviselőik személyes részvételét és feladatvégzését ajánlják fel a kormányzat minden érintett szereplőjének.

Mindkét oldal számára kiemelten hasznosnak és egyben előremutatónak tartanák, ha az NFÜ kollegáikat nem csak a kötelező társadalmi egyeztetés, hanem a napi munkák során is meghallgatná.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák