Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar eBusiness képzés Ungváron

Dotkom

Magyar eBusiness képzés Ungváron

Damjanovich Nebojsa a független tanácsadó és tréner.

Magyar szervezésben, magyar előadókkal, magyar nyelven indult eBusiness képzés Ukrajnában, Ungváron a kárpátaljai magyar kis- és középvállalatok számára.
Az oktatásra a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája között létrejött szerződés alapján, szervezett pilot program keretében vette kezdetét szeptemberben. A képzés három hónapon keresztül, havi két napon keresztül tart majd.

A képzés szervezője – a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája – elsőként vállalta hazánkban, hogy a közgazdaságtan elmélete helyett a gyakorlati üzleti életre helyezi a hangsúlyt és ezt most a határon túli magyarok számára is elérhetővé szeretné tenni.
A szemináriumot Dr. Kandikó József, rektor, a MÜTF főigazgatója nyitotta meg és vezette be a résztvevőket a „XXI. század marketingjébe”.

A szemináriumon Damjanovich Nebojsa, online marketingkommunikációs tanácsadó és tréner ad átfogó képet az Internet alapjairól, mutatja be röviden az online marketing lényegét, néhány új vállalati kommunikációs eszközt. A tréner hasznos tanácsokkal segíti a cégeket a website tervezésben, -kivitelezésben, ügyfélmegszerzésben és ügyfélmegtartásban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés