Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyakorlattal összehangolt funkciók

Dotkom

Gyakorlattal összehangolt funkciók

A nagyvállalati szolgáltatásorientált architektúrában rejlő üzleti értékek kiaknázása.

Az ágazat első szolgáltatásalapú ERP-megoldása a nagyvállalati SOA lehetőségeit kiaknázva összehangolja az új funkciók szállítását az ügyfelek rendszerbevezetési gyakorlatával.

Az SAP AG korábban ígéretet tett rá, hogy segít ügyfeleinek kiaknázni a nagyvállalati szolgáltatásorientált architektúrában (SOA) rejlő üzleti értéket. Elkötelezettségével összhangban bejelentette, hogy a mySAP ERP termékfejlesztési ütemtervét tovább finomítva, 2010-ig a mySAP ERP 2005 rendszerre telepíthető, opcionális bővítőcsomagokban teszi elérhetővé a mySAP ERP összes funkcionális fejlesztését. Így ügyfeleinek nem kell minduntalan verziót váltaniuk az SAP legújabb technológiai és üzletifolyamat-innovációinak hasznosításához.

Az új fejlesztési ütemterv sarokköve a mySAP ERP 2005 – az az ERP-verzió, amelyre az SAP R/3-at futtató ügyfelek frissítik rendszerüket. Az SAP NetWeaver 2004 és a nagyvállalati szolgáltatások mellett a mySAP ERP 2005 biztosítja azt a stabil folyamatplatformot, amelyre ráépülve a bővítőcsomagok folyamatos üzleti innovációt tesznek lehetővé. Ezzel a lépéssel az SAP a nagyvállalati szoftverszállítók közül elsőként használta fel a nagyvállalati SOA-t arra a célra, hogy előnyösebbé tegye ügyfelei számára az új jellemzők és funkciók beszerzését. A változás fontos üzenetet küld az SAP-ökoszisztéma tagjainak: olyan stabil platformhoz juttatja őket, amelyre támaszkodva több éven keresztül folyamatosan vezethetik be a legújabb innovációkat.

A bővítőcsomagok megvásárlása opcionális, így az ügyfelek rugalmasan és szabadon választhatják ki az üzleti szükségleteiknek megfelelő, új képességeket. A bővítőcsomagok tartalmazhatnak új funkciókat (pl. tehetségmenedzsment és pénzügyi együttműködési képességeket), az osztott szolgáltatások bevezetését ésszerűsítő innovációkat, ágazatspecifikus bővítéseket és nagyvállalati szolgáltatásokat. Az első bővítőcsomag megjelenése 2006 decemberében várható.

Az új modell egyszerűsíti és gyorsítja a mySAP ERP-t használó ügyfelek számára az új termékfunkciók, az ágazatspecifikus jellemzők és a nagyvállalati szolgáltatások bevezetését. Mentesíti őket a többszörös verzióváltás bonyolult feladatának elvégzésétől és javítja beruházásaik megtérülését – hiszen olyan egységes, stabil platformot biztosít, amelyen konszolidálhatják rendszereiket, és csökkenthetik a karbantartást igénylő, különálló instanciák számát. Ami pedig még ennél is fontosabb: az új szoftverszállítási gyakorlat biztonságosabbá teszi az ügyfelek számára a hosszú távú tervezést, hiszen gyakorlatilag semmilyen nagyobb változást nem kell végrehajtaniuk ERP alaprendszerükben a következő négy év során, és olyan megbízható szoftverfejlesztési folyamatot vehetnek igénybe, amely csupán elhanyagolható mértékben zavarja a működést és minimumra szorítja a költségeket.

A mySAP ERP nyilvánvaló értékhez juttatja az ügyfeleket, és lehetőséget biztosít számukra az ágazat első szolgáltatásalapú (service-enabled) nagyvállalati megoldáscsomagjának gazdaságos és kockázatmentes bevezetésére. A bővítőcsomagokra épülő szemlélet kiaknázza a mySAP ERP háttérmodelljeként szolgáló nagyvállalati SOA előnyeit. Ezáltal lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az üzleti alaprendszereknél megkívánt stabilitást megőrizve, egyszerűen bevezethessék környezetükben a folyamatos innovációkat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés