Connect with us

Életképes konzorciumok Európai projektek indítására

Dotkom

Életképes konzorciumok Európai projektek indítására

Sikeresen zárult a European IST partnerkeresője.

2006. szeptember 29-e és október elseje között zajlott a European IST projekt második pályázati partnerkereső találkozójára a görögországi Thesszalonikiben. A 2007. januárjától induló Hetedik Keretprogramra (FP7) fókuszáló rendezvény Európa több mint száz cégét, kutatóintézetét, egyetemét hozta össze annak érdekében, hogy már most életképes konzorciumok alakulhassanak Európai projektek indítására.

Magyarországról 15 különböző szervezet képviseltette magát, ezek közül az IVSZ a projekt költségvetéséből 7 tagcégnek nyújtott anyagi támogatást a kiutazás költségeire. A résztvevők többségében román, bolgár, görög, lengyel, magyar nemzetiségűek voltak, de egyúttal szép számmal megjelentek francia, spanyol, német pályázni kívánó szervezetek is.

A Hetedik Keretprogramra való következő felkészülési és kapcsolatépítési lehetőség az eChallange 2006-tal párhuzamosan 2006. október 25-27. között megrendezésre kerülő Bonus Brokerage Event Barcelonában, illetve az IST Helsinki konferencia, melyen november 21-23. között hozzák nyilvánosságra az FP7 végleges munkaprogramját.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom