Connect with us

technokrata

A MultiSoft képviseli itthon a Reynolds and Reynolds-ot

Dotkom

A MultiSoft képviseli itthon a Reynolds and Reynolds-ot

Nemzetközi autókereskedelmi szoftver Magyarországon.

A nyugat-európai és amerikai piacokon autókereskedelmi szoftvereiről már jól ismert Reynolds and Reynolds a MultiSoft Számítástechnikai Kft.-t választotta kizárólagos magyarországi viszonteladó partnerévé ERP-alapú dílermenedzsment rendszere (DMS), az incadea megoldás forgalmazására, mely napjaink egyik legnagyobb Microsoft Dynamics NAV bővítménye.

A vállalatirányítási rendszerek (ERP) világában egyre inkább terjednek a kifejezetten egy-egy iparágra optimalizált megoldások, bővítmények. A Microsoft Dynamics NAV legnagyobb hazai forgalmazója és fejlesztője, a MultiSoft most kizárólagos jogot szerzett egy autóipari változat forgalmazására.

A Reynolds cég 1927 óta foglalkozik az autókereskedelem optimalizálásával. Ma a Reynolds integrált szerviz-, eszköz- és információs menedzsment szoftverportfolióval rendelkezik, beleértve az ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) megoldásokat és a dílermenedzsment rendszereket (DMS). Ezeket világszerte olyan márkák képviseletei használják, mint például a Peugeot, a BMW, a Mercedes-Benz vagy a Toyota. A vállalat a globális jelenlétének megerősítését célzó befektetései részeként lépett be a magyar piacra.

A Dynamics NAV integrált rendszerhez kapcsolódó incadea az egyes márkák teljes dealer-hálózatának minden feladatát képes lefedni, egyedülállóan kiterjedt, konszolidációs, alkatrész- és járműkészlet-kezelési funkciókkal rendelkezik. A képviselet választásának alapvető szempontja volt, hogy a MultiSoft jelentős tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő cég, Magyarországon eddig 80 kkv-nál vezetett be integrált vállalatirányítási rendszert, köztük több autóipari beszállító cégnél is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp