Connect with us

technokrata

Symantec Norton 2007-es termékek

Dotkom

Symantec Norton 2007-es termékek

Még több tudás, még gyorsabb teljesítmény – legalábbis a fejlesztő szerint.

A Symantec bejelentette Norton AntiVirus 2007 és Norton Internet Security 2007 termékeinek megjelentetését. Minderre a 13. kerületi Wallis Motor Pest BMW márkakereskedésében került sor, ezzel is érzékeltetendő, mennyit gyorsultak az új termékek. Az elmúlt néhány év kiadásai ugyanis számos felhasználóban hagytak keserű nyomot, ami a programok erőforrás-igényét és teljesítményét illeti. Mindez azonban a múlté, ígéri a Symantec – ezt nemsokára ki is fogjuk próbálni (egy, a NIS 2007 működési sebességét is elemző cikk keretei között).

A sajtótájékoztatón a Norton AntiVirus 2007-ről illetve a Norton Internet Security 2007-ről esett szó. Míg az előbbi védelmet nyújt a felhasználók számára a vírusok, kémprogramok és a kapcsolódó kockázatok ellen; a NIS biztonsági csomag, amely tartalmazza a Norton AntiVirus vírus- és kémprogram-ellenes védelmét, valamint biztonságot nyújt az aktuális online fenyegetések ellen a kifinomult, új, adathalászat elleni védelemmel, megerősített tűzfallal és a szoftver sérülékenységek elleni alkalmazásokkal.

„A fenyegetettségi trendek azt mutatják, hogy a nagy, széleskörű vírustámadásokat felváltották a nagy gyakoriságú, kevésbé észrevehető támadások, amelyeket nem a hírnév-, hanem a pénzszerzés motivál. A Symantec ezekre kifinomult, új biztonsági funkciók kifejlesztésével reagált, amelyek biztosítják a felhasználók online biztonságát, amely automatikusan azonosítja és semlegesíti az online fenyegetéseket anélkül, hogy a felhasználóknak biztonságukat érintően összetett döntéseket kellene hozniuk.” – hangzott el a bemutató során.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák